nije shema takva na ovoj prigusnici, budem poslikao pa postavio sliku..
a prigusnicu sam nabavio preko kolege iz sl.broda..
p.s. mozda se ipak smanjuje trajanje prigusnice ili lampi ako prigusnica nije orginal u watazi, ali vjerujem da to ipak traje isto kao i sve ostalo, mozda nesto sitno ima razlike.. jer imao sam na ciklidnom prije spojene također dvije lampe od 39w na prigusnici od 2x 18w, lampe su normalno svijetlile i nikad nisam imao problema.. prigusnicu imam i dan danas, stara je vise od 2god i radi bez problema, bez titranja na jace lampe i td.. ja ipak mislim da sve lampe koje su jace od prigusnice bi se trebale, tj moci spojiti na slabiju prigusnicu, osim na one prigusnice koje ih nece bas upaliti, a da spajam lampe slabije na jacu prigusnicu, to nebi, jer ipak mislim da je to rizik, a ovo sto trenutno radim, mislim da nebi trebalo biti problema s time.. ako grijesim, a sigurno i grijesim

neka me neko ispravi.. ali ipak svako voli bit sam svoj majstor, pa sam sebi sloziti neki diy ako nije u mogucnosti pribaviti ono sto je potrebno, a ima ono sto moze posluziti, bar za neko privremeno vrijeme, zasto ne iskoristiti te stvari i pokusat sloziti ono sto zamisli.. danas je sve moguce, samo treba malo truda i volje..