0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
pa evo , ja zadnja tri dana svaki dan jedem roštilj...
Svaka čast svakome,ali jebem ti to kad mi za roštilj trebaju senzori,,kad je uzor amer koji vatru pali sa tekućinom za vatru-ili vatru oponaša plinom a pazi saddim dodaje iz spreja! Ja jedem sve diznijeve junake-vrlo rado ali brate volim rolju po domaći-u mom selu ove"druge"ionako ubijemo
Citat: jurica75 - Svibanj 28, 2013, 23:39:26 poslijepodneSvaka čast svakome,ali jebem ti to kad mi za roštilj trebaju senzori,,kad je uzor amer koji vatru pali sa tekućinom za vatru-ili vatru oponaša plinom a pazi saddim dodaje iz spreja! Ja jedem sve diznijeve junake-vrlo rado ali brate volim rolju po domaći-u mom selu ove"druge"ionako ubijemo Slažem se za ovo, ali meni se sviđa kako se na tome može ispeći mrcina od mesa, s minimalnim ili nikakvim okretanjem, uz naravno efekt dima. A čini mi se da su dosta dobri u tome kako procijeniti kakva vatra za koliko mesa koliko dugo i slično.A da nisu savršeni to stoji. Meni je baš bilo smiješno kad su radili nekakvu smjesu začina pa tip dodaje između ostalog češnjak u prahu te usput naravno napomene da ako netko baš želi može nasjeckati i svježi češnjak ali njemu se eto nije dalo. Pa nakon toga doda crveni luk u prahu... Ali dobro, očigledno su previše lijeni da koriste svježe začine... u svakom slučaju ne treba se slijepo držati njihovih recepata, ja to više vidim kao smjernice.