Trebat ce ti par pokusaja da se uhodas
Moj savjet ti je ne dodavati nista protiv plijesni,osobito ne mycopur,koji stvrdne opnu jajeta i malci ne mogu izaci van
Isto tako sto se malci izlegnu nakon 3 dana otprilike imaju žumancanje vrecice koje nose jos neki dva do tri dana,i tek onda se hrane najsitnijom artemijom
Obrati pozornost da tada ne smije biti jak protok da ih nosi po akvariju,isto tako da ih filter ne usisa,i da im nije dubok akvarij da mogu otici udahnuti zrak koji bi isto trebao biti slican temperaturi vode,zato je dobro akvarij poklopiti ako je temperatura sobe niza nego vode u akvariju
Ja sam malce nakon izlijeganja prebacivao u kotilicu,gdje su lako mogli doci do zraka,lakse je pokriti samo kotilicu nego cijeli akvarij

Isto tako je lakse pratiti njihov razvoj,i lakse ih hraniti u manjem prostoru jer lakse nalaze hranu,i lakse pokupiti otpad
Ako imas ikakvih pitanja slobodno mi baci PP,rado cu ti pomoci gdje god zapnes,jer i sam sam se jako mucio sa corydorasima da ih razmnozim,osobito sa puno težim vrstama i to jos iz divljine