Evo slikica. I ako moze malo pomoc.
Cijeli setup:

I ako moze malo pomoci oko biljaka. Ovo je amazon sword, ne znam koji i sto mogu staviti ispod njega da popuni rupu. Eleocharis parvula ocito nije dobar izbor jer je u sjeni...

Do njega je ona travnata biljcica koja mi se jako svidja ali je u ovih 10 dana otkad je premjestena dobila 2 zute travke i nekako mi se ne istice. Mozda da ju preselim ispred filtera pa kad jednom uspije narasti biti ce lijep zaklon tom ruznom filteru.

Ispred filtera je valisneria. Ona mi je u samom transportu sva popucala pa sam porezala to sto je bilo lose i cini mi se da sramezljivo gura nove izdanke ali globalno mi izgleda kao da propada....

Na panju je anubias nana - eye. Dosla iz Malezije sa tako zutim listovima i nemam pojma da li da to odrezem ili da ostavim. Iskreno, izgleda mi pretvrda i pregruba.
Iza panja i desno je crypta, pretpostavljam wenditii i ne znam koliko velika ce narasti...

Na kraju, muci me i ova crvena biljcica, mislim da je to ludwigia repens. Nekamo bi ju preselila jer mi uopce ne dolazi do izrazaja a zapravo je lijepa iako mi ni ona nekako ne prsti od zdravlja.

Samo polysperma je super i boja mi se jako svidja. :up
Dajte mi neki savjet. Voljela bih sve osim prednjeg dijela pokriti nekim tepisicem. Jos bih voljela sakriti filter i na kraju ne znam sto cu sa parvulom jer ispada da nemam prostora koji nije u sjeni.
Svaka pomoc je dobrodosla...