Oooooovdje meni nikaj nije jasno...
1. ok, ne sječam se kojeg je spola bio taj degu ali da si ti imao curu i dečka sprašili bi se već 150 puta, bez iznimke.
2. zametak? Kako? Po duhu svetome? Nisam vidla nikakvu padajuću zvijezdu u prolazu... Kažem ti, nema teorije da se nisu sprašili 4 godine i sad samo iz vedra neba
3. četri godine je već fajn starost. tj, žive i po 6-7-8 ali uz hranu kakvu u pet centru prodaju pod hranu "za degue" i 4 godine je fajn starost. 98% koje sam upoznala ne zna pravilno hranit svog degua (ne kažem za tebe, govorim in general)
4. naši veterinari i degui... tu sam uvijek jako skeptična. ne znam kome si išao ali mnogi ni ne znaju o kojoj je životinji riječ.
aj mi na pm koje god slike imaš (ako imaš i nege gdje se vide odozdo da bacim pogled na spolove, 1 misteria manje) od ovog događaja
kažem, ovo mi niš nema smisla...
p.s. kakve veze imaju kloake sa deguima, pa nemaju degui kloaku -.-'
1. kad sam uzimao degue od tebe sam te trazio dal mi mozes dat m i ž. rekla si da jesu, ali nakon 2 godine posto nije bilo nikakvog legla sam zakljucio da su istog spola, no to nije ni bitno, meni su bili super i takvi..
2.3 zametka su ispala eventualy iz nje prek noci, i vidle su se oci( hebiga nisam slikao), i meni i veterinarki je bilo cudno kak nije niceg bilo u te 4 godine...
3.moji nisu u zivotu vidli hranu za degue, samo sijeno, zob, jecam, psenica, malo kuruze i keksici za glodavce tu i tam.
4.znala je veterinarka o cem se radi i kolko sam skuzio je bila upucena u degue, kolko tolko.
ova koja je uginula je bila fizicki veca od ovog zivog, pa mi je uvijek sumnju davalo da je zenka, ali posto nije mladih bilo, uvjeren sam bio da su istog spola. a naopak se nisu dali ni pod razno da pogledam kaj su, zivi vragovi, frenda je jedna cak ugrizla do kosti kad ju je probao primit, a ona nije imala kam s nogama...