Thx na pohvalama i prijedlozima

,
diskusi su jos uvijek no-no za mene, prvenstveno zbog iskustva i manjka vremena da se obavezem. Ovaj paprikas od riba se polako prorjedjuje, u donjem dijelu ostaju coridorasi i botie (obozavam ih), pleco, fox i sijamci ostaju. Zivorotke cu poklonit (nije ih ostalo puno, radi se na tome) i vjerojatno ubacit jos neonki. Nisam jos siguran sto cu sa onih 5 zebrica, dat ili ostavit dok zive. Tu su i dva sharka...ajme...

Vjerovali ili ne, granu sam nasao u vrtu i to od 3 prezivjela cokota loze - upravo ove zime je ova grana otpala, odbacena, a nije trula. Slucajan nalaz

.
Folija mi se jako svidja, potpuno 'izbaci' naprijed sadrzaj tanka... Prvo sam imao sve bez folije - jada, onda sam nasao foliju koja je dosla sa tankom (polovnjak), isto tako finih plavih prijelaza, ali s 'motivima' potopljenog grckog grada (stupovi, kipovi)

, pa onda kupio tamnu pozadinu s kamenjem (dodatno potamnila cijeli setup)... Ovo je za sada najbolje (od vanjskih ljepivih pozadina)....
Sta bi osim recimo glossostigme jos bilo tako niskog rasta i ZELENO za popunit dno? Predlozite!?
Edited by: puzz