Pozdrav,
evo nakon dosta godina bavljenja akvaristikom, odlučio sam po prvi put predstaviti svoj novi postav.
Na samom početku želim se zahvaliti kolegi "kaji" na ribama

koje trenutno plivaju u mom akvariju i mojem kumu Hrvoju(Vele bitu) koji mi je pomagal cukati kamenje

Malo o samom akvariju i tehnikalijama:
-staklo 120*50*50*10 rađeno u aqua-terri

-filter JBLe1500 Crystal profi - planiram dodati još jedan ali kad ribe malo narastu
-grijać JBL300w
-od rasvjete u akvariju se trenutno nalazi samo 60 cm LEDtrake cool white- to je stavljeno samo za probu da vidim kak bi izgledalo i mogu reći da sam jako zadovoljan već sa tom kolićinom svjetla, makar planiram i to pojačati
-poklopac je kućni tj garažni uradak(moj naravno) od forexa i fasadnih ploča, visina 10 cm, sa jednim otvorom za ventilaciju, pofarbano u mat crnu boju
-kamenje je ....., a di ima tak ljepog kamenja???
-pjesak je bijeli kvarc, a granulaciju sam trenutno zaboravil

-voda je iz vodovoda

Zaboravil sam ribe: Tropheus duboisi i leptosoma(neznam koja) "kaja" javi se!!! , a planiram stavit još nekaj, možda julidocromise ili dajte neki prijedlog
Za početak malo sam se igral sa fotićem pa evo par slikica od prije mjesec i pol , možda i dva, od kad je akvarij u fazi cikliranja(nikad nisam tak dugo pripremal akvarij za ribe ko ovaj). Ribe ubačene prije tjedan dana.
Svi komentari, prijedlozi, kritike su dobrodošli, pa zato pucajte