folija je iza crna, poklopac je trenutno samo stakleni..tj...gore je zatvoren sa 3 komada stakla jedino je sa strane ostalo 5 cm lijevo i desno mislim otvoreno...zbog provjetravanja....materijal je već u garaži samo nemam vremena nažalost.....ali mislim da bude uskoro.....
što se tiče stanovnika sa Malawaca sam prešao na Tropheuse.....ova 3 Carleusa su mi ostala čisto onako....zbog boje recimo...njih ću preseliti u drugi akvarij gdje imam Demasone...samo kad stigne pojačanje Tropheusa...
- imao sam 11 Duboisa i 6 Ikola i 4 Julića...ali zbog moje pogreške i nerazmišljanja ostalo je 5 Duboisa, 1 Ikola i 4 Julića samo.....ne želim se ni prisjećati više......uskoro stižu novi stanovnici.....tako da bih imao ukupno 10 ikola i 10 Duboisa.....do sad su ovi sadašnji stanovnici bili u jednom 140l akvaču...sad sam ih preselio prije tjedan dana tek u ovaj 300l...
- kamenje je iz jednog kamenoloma.....
- tehnikalije sam opisao u postu kad sam išao u realizaciju ovog mini projekta...jer se toplo nadam da ću za neko vrijeme početi sa malo većim..cca. 1000l....ali sve u svoje vrijeme.....život je lijep i dug još.....