kao i sve sto nam je poznato u i oko nas (cijeli svemir), i mi smo gradjeni po zlatnom rezu te pravilima svete geometrije...u prijevodu...kao dio prirode, mi prepoznajemo kada je nesto gradjeno, ili uovom slucaju slozeno, prema zakonitostima koje sam spomenuo...zato npr. pogled na planine obrasle sumom ili na rastrkane otoke na nas djeluju ugodno i odmarajuce...iako bi covjek na prvu mogao zakljuciti da drvece u sumi i grane na tom drvetu rastu bez nekog reda...tj. kaoticno...ili da su otoci isto tako kaoticno rastrkani...
...znaci, uzmes prazan akvarij...eventualno ubacis pijesak...i krenes rotirati granu...bez zurbe...okreni pa pogledaj...malo s prednje strane, malo s bokova i odozgo...nemoj nigdje zuriti i nemoj puno razmisljati...daj si vremena...
...ako si se prepustio tome sto radis, jednostavno ces prepoznati kad grana bude u polozaju koji je najprirodniji i vjerojatno ce ti se slika kompletnog akvarija sa raslinjem vec pojaviti u glavi...dakle...vjeruj svome sudu i samo to trazenje pravog polozaja grane i slagnja harda ce ti biti veliko zadovoljstvo...