0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nije skup dok ne saberes koliko struje godisnje vise pocucla.
Ne kuzim -?Cemu rezanje poklopca ako bi se stavio Haqos? Sa odvojijacem skones onu plastiku za zice sa obje strane i u te utore sa svake strane stavis usis i spray bar od filtera i rijesen problem. Imao sam taj tank i Haqos i sve je super funkcioniralo. Sta se tice potrosnje struje, mislim da je to prenapuhano.
Citat: kinggo - Ožujak 29, 2013, 11:05:31 prijepodnenije skup dok ne saberes koliko struje godisnje vise pocucla. pa i jbl filter trosi samo 8 w manje od haquosa
Citat: enigma1986 - Travanj 07, 2013, 17:39:59 poslijepodneCitat: kinggo - Ožujak 29, 2013, 11:05:31 prijepodnenije skup dok ne saberes koliko struje godisnje vise pocucla. pa i jbl filter trosi samo 8 w manje od haquosacitaj ponovo
da 9w filter koji je porpilicno manjeg protoka od haquosa a jbl koji ima priblizan protok ka i expro 1200 trosi 20w,a procitaj par koemntara prije od kolege koji ima eheima koji navodn otrosi malo a u biti trosi 28 w
ma znam haquos je i prejak za taj aquarij realno gledano,samo sam tia naglasit da su ta dva filtera 2 razlicte klase s obzirom na protok pa nije realno usporedjivat im potrosnju
Citat: Plava_ptica - Travanj 07, 2013, 16:23:49 poslijepodneNe kuzim -?Cemu rezanje poklopca ako bi se stavio Haqos? Sa odvojijacem skones onu plastiku za zice sa obje strane i u te utore sa svake strane stavis usis i spray bar od filtera i rijesen problem. Imao sam taj tank i Haqos i sve je super funkcioniralo. Sta se tice potrosnje struje, mislim da je to prenapuhano. ja sam maknuo one kockice,al nije još bilo dovoljno mjesta za crijeva,pošto su oba ulazila na istoj strani akvarija,pa je zato bila plastika neznatno proširena