0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pored ovakvih slika avatara nemrem se koncentrirat na temu
Ah, uzvisenje, ( ) me kostalo puno nerava.Kombinacija je nekoliko faktora ali ponajvise strpljenja i puno slobodnog vremena.U sustini ovo mi nije prvo uzvishenje imao sam par ranije koji su bili mnogo drasticniji (fotke moram prvo sredit pa cu sutra postirat) ali u principu to je podloga potkrepljena kamenjem i samim biljem.
Citat: joni - Ožujak 22, 2013, 14:09:55 poslijepodne Ah, uzvisenje, ( ) me kostalo puno nerava.Kombinacija je nekoliko faktora ali ponajvise strpljenja i puno slobodnog vremena.U sustini ovo mi nije prvo uzvishenje imao sam par ranije koji su bili mnogo drasticniji (fotke moram prvo sredit pa cu sutra postirat) ali u principu to je podloga potkrepljena kamenjem i samim biljem.mislo sam da si možda išao s nekim tonućim kaljem okrenutim naopako ili sl...
Citat: a_anthony_77 - Ožujak 22, 2013, 14:16:35 poslijepodneCitat: joni - Ožujak 22, 2013, 14:09:55 poslijepodne Ah, uzvisenje, ( ) me kostalo puno nerava.Kombinacija je nekoliko faktora ali ponajvise strpljenja i puno slobodnog vremena.U sustini ovo mi nije prvo uzvishenje imao sam par ranije koji su bili mnogo drasticniji (fotke moram prvo sredit pa cu sutra postirat) ali u principu to je podloga potkrepljena kamenjem i samim biljem.mislo sam da si možda išao s nekim tonućim kaljem okrenutim naopako ili sl... Oprosti, ne razumijem rijec "kalijem" objasni...
kolega skidam kapu do poda , ako, odnosno kad ću uređivat veći akvarij javljam ti se za savjete, zasad uživam u slici. stavi još koju da pasem oči