0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
fora izgleda ko neki dio jezera, ono po filteru si ljepio mahovinu?
A šta reć na tvoje uradke nego Majstor nema šta!Daj više ukenjaj nešto da te malo možemo i kritizirat
E pa ja ću te kritizirati meni je malo prenatrpan pa izgleda manji nego što jest, dosadašnja izdanja su davala veći dojam.Nekako mi je ovo prejednostavno za nekoga tko ima iskustva, i dobre skejpove iza sebe.
daj mi reci dali imaš samo jednu vrstu microsoruma ili i onu mini verziju (trident, i sp. 'Mini needle leaf')?
daovaj needle leaf mi se sviđa jako bit će mi u idućem postavu sigurno, samo ne znam dali su trident i ovaj needle leaf ista ili različita vrsta?
Pa ovo je baš dobro ispalo na kraju, meni je baš dobro.
Kakve su ti to sve mahovine, nije to sve fissidens?
A ova u sredini mi izgleda zvjezdasto pa sam mislio da je star moss.A imaš dobru kolekciju fissidens
nije da se meni ne sviđa, ali mi je već dosadio ovaj akvarij pa ću najvjerovatnije na nešto novo, u zadnje vrijeme me privlače nizozemci i iwagumiji, ali pošto će novi akvarij bit manjih dimenzija najvjerovatnije će bit iwagumi jer za nizozemca je bolje da je malo veči akvari od recimo 100cm pa na dalje, bar po meni...
Citat: FixFox - Studeni 29, 2014, 18:26:48 poslijepodne nije da se meni ne sviđa, ali mi je već dosadio ovaj akvarij pa ću najvjerovatnije na nešto novo, u zadnje vrijeme me privlače nizozemci i iwagumiji, ali pošto će novi akvarij bit manjih dimenzija najvjerovatnije će bit iwagumi jer za nizozemca je bolje da je malo veči akvari od recimo 100cm pa na dalje, bar po meni... onda uzmi veći akvarij i napravi nizozemca evo ti jedan za inspiraciju