0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pogostemon stellatus mi je strunuo
Citat: kova.aq. - Ožujak 06, 2014, 14:44:41 poslijepodnePogostemon stellatus mi je strunuo kaj cviliš budem ti ja dao koji pelcer kad se moj razraste
Citat: FixFox - Ožujak 06, 2014, 15:13:59 poslijepodneCitat: kova.aq. - Ožujak 06, 2014, 14:44:41 poslijepodnePogostemon stellatus mi je strunuo kaj cviliš budem ti ja dao koji pelcer kad se moj razraste Mjenjamo opet. Imam aromaticu raste dobro . Vjerojatno se nije uspio priviknut jer sam ga kupio emerzno
lijep akvarij, samo ja bi maknuo ovu amaniu ispred centralnog kamena ili barem zamjenio sa nečim nižim.
Odlična fotka onako je previše zeleno.
hvala ljudi ma ima tu na forumu puno akvarija šta trebaju bit akvariji mjeseca, lako za to
Citat: FixFox - Ožujak 16, 2014, 21:09:56 poslijepodnehvala ljudi ma ima tu na forumu puno akvarija šta trebaju bit akvariji mjeseca, lako za to Ma koliko truda ulažeš u tvoj "zeleni kutak" mislim da neko priznanje ipak bi trebalo doči, em toliko brige i truda, em je stvarno prekrasan
Sto reci nego stvarno super!
evo jedne trenutnog stanja...
Citat: FixFox - Ožujak 16, 2014, 18:03:31 poslijepodneevo jedne trenutnog stanja...Kako se zove ova biljka koja ide u tepih?Akvarij ti je predobar!!!