0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Aj dobro... Jel ti se amania sama širi ili je kidaš pa presađuješ kad naraste? I kako dobiješ ovako različote slike po pitanju boje, jel to rasvjeta ili fotić?
Znači amaniu ako ne kratim brzo će popunit 12 litreni akvarij
Hight tech hranjenje je u pitanju
Super to izgleda I najbitnije je da si ti naučio slikat
jako mi se sviđa, jedino mi smeta vodoravna linija na desnoj strani - mislim da si Eleocharis odrezao previše ravno, ili nedostaje nešto što bi razbilo tu liniju.
Pozdrav . Može slika akvarija . Jesi uspio natjerat pogostemon da postane rozi
Da stvarno već 15 dana ništa
pa ima slika i kad nije pošišano a fotoshop ne koristim, to se moži i skužit po slikama evo stavi sutra par brzinskih kad ulovim vremena, a za vikend možda i filmić snimim
Citat: FixFox - Ožujak 04, 2014, 23:31:20 poslijepodnepa ima slika i kad nije pošišano a fotoshop ne koristim, to se moži i skužit po slikama evo stavi sutra par brzinskih kad ulovim vremena, a za vikend možda i filmić snimimČekamo kao strvine
Citat: kova.aq. - Ožujak 04, 2014, 23:38:01 poslijepodneCitat: FixFox - Ožujak 04, 2014, 23:31:20 poslijepodnepa ima slika i kad nije pošišano a fotoshop ne koristim, to se moži i skužit po slikama evo stavi sutra par brzinskih kad ulovim vremena, a za vikend možda i filmić snimimČekamo kao strvine ko čeka taj dočeka