0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: igor8 - Ožujak 15, 2013, 07:43:30 prijepodneMoja rekoderkaMpanga koja je nedavno iznosila 38 malaca!I karleusica s 28 komada!Mali ribeki mpange su ispali predivni! Od jučer plivaju i u mom akvariju..svaka čast!
Moja rekoderkaMpanga koja je nedavno iznosila 38 malaca!I karleusica s 28 komada!
Pseudotropheus Sp. "elongatus Mpanga" - mužjak
Aulonocara Baenchi Mužjak + noseča ženka, jučer ju je okinuo
ljepi je macan koliko je velik
Bome san se ugodno iznenadia
Citat: baica_s - Travanj 03, 2013, 14:39:25 poslijepodneljepi je macan koliko je velikOvaj macan je jos mlad, sad je na 5-6cm, počeo je dobivati lijepu boju. Inače je deckic s ciklidstada
Malci će biti čudo! Eto jedna od vrsta malawaca kod kojih se spol može znati od malena!Mužjaci svjetle boje, ženke vuku na narančasto čim se rode!
lega odlične ribe i pozz iz Osijeka
Kako uvatiš majku u tom bazenu, ja ne mogu jednu u 190l.Sa čim ih mamiš
Citat: igor8 - Travanj 05, 2013, 07:13:57 prijepodneMalci će biti čudo! Eto jedna od vrsta malawaca kod kojih se spol može znati od malena!Mužjaci svjetle boje, ženke vuku na narančasto čim se rode! Al ja mislim da i od tih naranđastih moze ispasti koji muzjak inace ribe su ti super
Svaka cast! Nego, reci mi za pozadinu akvarija. Da li je obojana ili ne i kojim nacinom?
Malac moje misljenje znas,stvarno akvariji su perfektni,sto se tice od cistoce uvijek cista voda i stakla pa do ljepote riba vecina iz Njemacke,prelijepih boja..uglavnom svaka cast majstore kako to sve uspijes odrzavati!