Ja cu....probati detaljno opisati uvjete u kojima sam ih drzao:
dakle terarij je kocka 60x60x60 jako gusto zasadjen biljem...bas jako gusto.....Unutra je lampa 30w neka...bo, terarijska...neznam ime ali mogu doma pogledati (nisam imao uv....buduci nisam nigdje pronasao podatak da im je potreban...mozda je?), preko zime sam im nocu palio lampu, isto onu neku terarijsku...tamno tamno plava (jbg, mozda je i to greska...ali, bilo me strah da im ne bude zima)
Hranjeni su svakodnevno da brdo musica (Drosophila hydei i melanogaster) koje uzgajam mjesajuci im u smjesu vitamine, prije hranjenja dodatno ih naprasim nektonom.
Cijela podloga terarija je uspjesno naseljena Colombelama...ima ih jako jako puno, jer, citao sam da se malci spustaju na tlo i...da se i tamo znaju hraniti.
Terarij je sprican (obilno) tri puta na dan....rucnom spricaljkom...jednom tjedno je dodatno namakana podloga (kada mijenjam vodu u akvariju....nadolijevam vodu u terarij sa zabicama i...ureno bi 'zalijevao' i ovaj terarij)
Ukratko...to bi bilo to.....ja znam da mi....nece tako skoro pasti na pamet da se upustim u tu avanturu.....jer, prezalosno nam je doma kada bebac ugine....eto...
Trenutno intenzivno razmsljam sa cime bi naselio ovaj...lijepi terarij