Ne znam od kuda da počnem... prvo hvala na savjetima

a zatim stanje: malci su ok, klopaju octene jeguljice...trenutno sam na rubu živčanog sloma jer naravno da se od ove Serine artemije nije ništa izleglo

pa ako netko zna gdje mogu odmah nabaviti već izlegnutu pišite a sutra jurim u pet centar po ove kaj ste napisali.
Kako da očistim površinu vode, ko da je nešto gore, kao kod odstajale vode(što to zapravo i jest) a da pritom ne usisam ili ozlijedim malce jer se vole dosta zadržavati odmah ispod površine?
Tako ću i napraviti...staviti neke ribice u veći akvarij a ostale hraniti i pokušati da neke opstanu pa što bude

Znam da svakih 2 dana trebam stavljati novu turu artemije da se radi. Artemije mogu vaditi tako da ugasim pumpu i one odu na dno(ili prema svjetlu) a jajašca ostanu gore pa artemiju vadim kapaljkom i pazim da ne pokupim jajašca jer ih mali ne mogu probaviti...jel tako?
Što se tiče zenki kolisa nisam mislila da ih nabavim isključivo zbog ovog mrijesta jer ionako dečkima ovo nebu uspjelo...tek se snalazim s ovim malcima, kud bi sada i drugih parsto...nek vježbaju

nego zbog toga što je jedna ženka trenutno na 3 mužjaka(od toga 2 prilično napaljena) pa da ju ta dva ne bi toliko naganjali i maltertirali da mi ugine onda, već neka se orjentiraju na druge dvije npr.... ako to može tako funkcionirati