0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
oo lega pa ti imas i ciklide.. zanimljiva litraza.. i lijepe ribe..a sto plasticno bilje, meni je ljepse pogledat malawi tank u kamenjaru, znaci bez bilja, tako da ti i to plasticno a i zivo bilje nije potrebno.. ali naravno stvar ukusa..pohvale za tank..
odlican projekt, ja sam isto za oblo kamenje da bude u skladu sa pozadinom a kad ga alga prekrije biti ce jedna skladna cijelina .. mislim da ga ima na sljemenu ..kako se akvarij nalazi u poslovnom okruzenju ja bi isao na dinamiku tj. malawce - akcija
Citat: malimaks - Veljača 18, 2013, 17:03:09 poslijepodneCitat: Vele bit - Veljača 16, 2013, 18:30:58 poslijepodneJa sam vam neko vrijeme nosio strane novine po narudžbi i uvijek sam škicao taj akvarij iza pulta, te spomenuo curama na recepciji da bi vam slatkovodni bio lakši za održavanje..mozda te onda znam si dolazio biciklom ili autom?a sto se tice akvarija nisi jedini koji je to govorio. pogotovo kad nema bilja jos je laksePar put sam možda i sa bicom došao ali uglavnom sam dolazio sa srebrnom Nissan Microm..
Citat: Vele bit - Veljača 16, 2013, 18:30:58 poslijepodneJa sam vam neko vrijeme nosio strane novine po narudžbi i uvijek sam škicao taj akvarij iza pulta, te spomenuo curama na recepciji da bi vam slatkovodni bio lakši za održavanje..mozda te onda znam si dolazio biciklom ili autom?a sto se tice akvarija nisi jedini koji je to govorio. pogotovo kad nema bilja jos je lakse
Ja sam vam neko vrijeme nosio strane novine po narudžbi i uvijek sam škicao taj akvarij iza pulta, te spomenuo curama na recepciji da bi vam slatkovodni bio lakši za održavanje..
odlicno izgleda
lijepo lijepo.. tesko je reci o kojoj je vrsti rijec, po meni tesko se vidi.. pokusaj poslikat kad je riba malo vise na svijetlu, lakse ce se uociti vrsta..
Da ubaci jpoš što ih je više to je ljepše!
lijepe,zdrave i debele ribe imaš.......
hvala, da trebalo bi još kamenja stavit, ali i izvaditi drvo i plastično bilje.uglavnom radi se na tome...pozz
Posto si rekao da je aqa u hotelu,jel se moze piti kava pokraj njega i "nezainteresirano" buljiti u njega?