jedan brzinski. slika br 1. potrebni dijelovi+alat. plus treba vam jedan nepovratni ventil.
na slici br 2. sistem od infuzije, samo treba vam onaj sto unutra ima onu mrezicu. ovaj je samo tu na slici za potrebe...pa slike

uglavnom ovo bijelo s lijeve strane odrezete skalpelom a sa druge strane mozete samo skalpelom izrezati kriz.
Zatim sa obadvije strane ugurate cjevcice tipa ovih zelenih i zalijete vrucim ljepilom. sa ove lijeve strane vidjet cete da ce vam fino sjedati u otvor mrezice sto bude unutra.
ja sam cjevcice uzeo od jednog starog spužva filtera. pa sam imao od njega i ovo na slici br 3. U ovu označenu rupicu ide jedna tanja cjevcica na koju spaja co2.
Ali naravno ako nemate tako necega, mozete na cjevcici koju cete zaljepiti na onaj odrezani dio, odnosno na ulaz vode u reaktor izbusiti rupicu i ugurati cjevcicu za co2. naravno nemojte zaboraviti staviti nepovratni ventil.
Na kraju ćete dobiti nešta slično kao na slici br 4. znaci samo bez ovog zelenog dijela desno (to je od tog starog spuzva filtera), naravno ako nebudete s tim radili.
Filam ga sa dvije DIY boce, slika br 5

Znači sve vrlo jednostavno, samo mozda malo komplicirano objašnjeno

Have fun