Pošto sam imao poplavu u sobi (samo 150l vode mi je iscurilo) sve je više manje ošlo kvragu, i ormarić, i poklopac koji je od prije bio koma, pa evo što sam sad sklepao. Još nije gotovo do kraja, moram montirat svjetla na polopac i umetnuti pjeskarena stakla na one izrezane rupe. Oko rupe ide aluminijski okvir, i stakla. Ormarić stoji na aluminijskim nogama (8kom). Sve ciljam na kombinaciju crno- sivo-srebrno, pa će takav i poklopac biti. Planiram umetnuti s gornje i donje strane aluminijski L profil. Evo slika:

Ovako izleda kad se vrata otvore, moram još montirat police, al nema sile...I još ovaj tetra ex 700 spojit sa akvarijem, samo moram kupiti cjevi i još neke pishdharije.

Ono što drži ovaj ormarić je 360L (120x50x60) i to tangayku (biće slike uskoro). Za sada je unutra 6 brichardia (hvala marinu), 4 calvusa, 3 marlierija (jedan je rikavela, bilo ih je 4

) i 2 frontozice + komunalci plecostomus i 2 ancistrusa. Bit će tu još ponešto od tanganyikanaca... A dodat ću i fototapetu tak da ne gledam u zid kad gledam akvarij.

Poklopac je Rađen od kanadskog bora, kasnijepresvučen crnom folijom. Na frezer sam "izfrezao"utore tako da poklopac naseda na akvarij, a s gornje strane je također "frez" 7mm dupok i 7mm širok, tako da gornja ploča najseda na konstrukciju. Gornja ploča je od laminata, a dodana su i 2 zračnika na kraju poklopca, zbog vlage... Moraju se dodati još neke sitnice, aluminijski rub itd..
Edited by: bopacak