Ma na forumu svatko nakon dva dana sta napuni akvarij vec sve zna

Dosta se moze strpati u mali akvarij,uzgrajam dosta dugo ribe,i znao sam u 50 litara imati i preko 100 riba,i funkcionira
Ali se takav akvarij svakodnevno odrzava,filter je za akvarij od 200+litara,i tako ima neki cakica i naravno ima vise posla
Ja sam naveo da je moguce drzati 10 velikih ancija,i to vec trazi preuređenje malo akvarija sa više špilja i grana,ali za 4 su dovoljne dvije tri grane,i svi bi bili sretni
No ni ovako nece biti lose,ako se hoce jos neki riba sastrane imati da budu i ova dva
A anciji ko prozdrljivci,ako ima hrane oni ce ju cijeli dan cuclati ako treba,jedu i seru u isto vrijeme,ali zato i brzo napreduju
Evo odgovor i za Kolegu Marka
Jesi ikad u zivotu vidio ancija od 15cm????
Znaci max su 11cm,iako ni to nisam vidio nekad,imo sa stare muzijake i zenke,i ne prelaze skoro nikad 8cm
Tako da sad opet stavljam linkove ljudi koji imaju hrpu L-ova u jednom akvariju,budes sjedio u cudu i pito se kako je to moguce
L-ovi su ribe koje zive u malim rupama ispod grana,i cesto ih biraju da imaju jedan ulaz izlaz i da su tjesne,ne traze puno prostora,izlaze van samo za vrijeme hranjenjna i cesto se odma vracaju u svoju rupu i to je to.
Uzmi 10 pvc cijevi,ili glineni cijevcica,zacepi po jednu stranu i gledaj kako ce se 10 ancija smjestiti,i u manje litara bitno samo da svaki ima svoju rupu,i cak ce se razmnozavati ako znas odrzavati kvalitetu vode

I nije svađanje,nego iznosenje argumenata,jer anciji nisu kao druge ribe