Ma gle "mladi", ispao ja "haiku p...." ili nešto treče ....
Da, ja i "sam sa sobom", volim birati društvo (kad' god mogu), na žalost, skrivečki, iza nadimka koji ne nosiodgovornost (ni prema sebi, ni prema drugome), pa si često svašta dozvoli (ČAST IZNIMKAMA), i na internet daljinu, ne mogu. Ali, ako ti tekst isčitaš kao "haiku, kaos", pobogu, zar je to opet moj problem?? Mene moj hobi veseli (već godinama), pokušavam kad god mogu izbjeći netočnosti, nedefiniranosti, neargumentiranosti, i, da RIBICA NIJE, JA PJEVAO NEBI, ....
Ili, zakuni se na "svetinja, ljubav, vjera i domovina", pa napiši javno, kada si zadnji puta poslušao nekoga na DIREKTNO, OTVORENO, NAPISANO; krivo, ne dobro, nije .... , i kakva, kojati je bila prva reakcija??
Napišeš "infuzorije nisu nestale", a još uvijek nisi napisao 100%-nuDETERMINACIJUinfuzorija (3-i korak), da bi svi mi iTI bili 100% sigurni o ćemu raspravljasmo, još uvijek nisi testirao vodu, mjerio,naveoPARAMETRE VODE (2-i korak) .... , još uvijek nisi DEFINIRAO LIJEK(4-i korak), ali barem si javio se s 5-im korakom, TRETMAN="4d u mraku", PRAČENJEM="nisu nestale", e pa, pitam se tko ovdje, tamo "haiku kaos" priča??
"NIŠTA NE NESTAJE, NIŠTA SE NE GUBI, SVE MOŽE BITI SAMO PRETVORENO", i ako "majka priroda učini", to će ućiniti!! Ne zamjeri što pomislio sam, da ti (i drugi akvaristi) želiš znati ŠTO IMAŠ, ŠTO ĆE (ako će i kad će, majka priroda ućiniti), POSTOJI LI LIJEK I KOJI, MOŽE LI SE POSPJEŠITI, UBRZATI, ....
Ugodan vikend svima pa i tebi, i svim ribicama, ja "stari" želim