Kolovoz 17, 2025, 05:11:27 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: koje svjetlo ?  (Posjeta: 773 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline asterix

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
koje svjetlo ?
« u: Veljača 01, 2006, 11:37:00 prijepodne »
imate li kakvu preporuku koje lampe i koliko lampi za buduci biljni s diskusima.Planiram neke neonke,4-5kom,120cm,a akvarij je 150x50,60cm dubine.Sve igra jer necu kupovati gotov poklopac niti izradjivati klasican poklopac.Mozda nesto osim osim neonki,npr.neki reflektori.Gdje ima za kupiti i okvirna cijena?

Offline Maro

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Dubrovnik
koje svjetlo ?
« Odgovori #1 u: Veljača 01, 2006, 12:37:00 poslijepodne »
Gro-lux + aquatar  mi je super kombinacija.
Upravo nabavio aquarelle i super izgleda akvarij i boje a jako je dobra za bilje.Ona je slična aquastar neonci.
Inače moju aquarelle 30w sam platio 63 kn u butizi od struje a u pet shopu je bila 80 kn.To sve ovdje u Dubrovniku.Zanima me kakve su cijene po drugim gradovima?
Gro-lux je jeftiniji a jedna od najboljih neonki za bilje,daje lude boje u akvariju al ima ono pomalo čudno crvenkasto svijetlo koje ne vole baš svi.Bolje ga je kombinirati sa nekom drugom neonkom.
Dubrovnik

Offline Cuvitar

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
koje svjetlo ?
« Odgovori #2 u: Veljača 01, 2006, 17:19:00 poslijepodne »

Citat: asterix
Sve igra jer necu kupovati gotov poklopac niti izradjivati klasican poklopac.Mozda nesto osim osim neonki,npr.neki reflektori.Gdje ima za kupiti i okvirna cijena?

Imaš dosta podataka na Web stranicama Sylvanie i Arcadie, pa odaberi. Ako si blizu ZG pretraži stare postove pa češ viditi gdje možeš šta kupit.

Maro: U Splitu Gro-lux 30 W i Aquastar 30Wu dučanu elektrike 50 kn, a u pet-shopu 0d 90-144 kn. Tragedija.....
Tino, Split-Stari plac
<font color=RED>Imam sat, ali neznam koje je ovo vrime došlo.</font>