0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Lego kocke Strugač leda za auto.
najednostavnije i najbolje je sa magnetom za akvarij,pogotovo kad onaj unutrasnji ne tone,nego pliva i nemoze se ogrebati staklo sa pjeskom koji se moze nakupiti na njemu.Nnaravno trebas bar jednom tjedno desetak minuta glancati staklo.
Citat: dzems - Siječanj 04, 2013, 19:07:56 poslijepodnenajednostavnije i najbolje je sa magnetom za akvarij,pogotovo kad onaj unutrasnji ne tone,nego pliva i nemoze se ogrebati staklo sa pjeskom koji se moze nakupiti na njemu.Nnaravno trebas bar jednom tjedno desetak minuta glancati staklo.magnet je debelo najgora stvar za staklo cistit
Citat: enigma1986 - Siječanj 08, 2013, 21:59:25 poslijepodneCitat: dzems - Siječanj 04, 2013, 19:07:56 poslijepodnenajednostavnije i najbolje je sa magnetom za akvarij,pogotovo kad onaj unutrasnji ne tone,nego pliva i nemoze se ogrebati staklo sa pjeskom koji se moze nakupiti na njemu.Nnaravno trebas bar jednom tjedno desetak minuta glancati staklo.magnet je debelo najgora stvar za staklo cistitda i ja se slažem sa time
najjednostavnije promjenis prednje staklo i to je to
I ja imam problem da mi magnet cesto privuce koje zrnce podloge (Manado) i onda ako se podloga zavuce u magnet svako toliko vidim neku novu ogrebotinu.Tako da za sada najbolja mi je stara kreditna kartica. Jedini problem je da je nezgodno staklo pri dnu akvarija jer moras smocit ruke skoro do lakta. Ima li neko prakticno rjesenje za to?
Ja isto oduvijek cistim magnetim, neidem skroz do pijeska, i nema nikakvih ogrebotina. Kad cistim blizu dna, imam onaj stap aluminijski na kojem je spuzvica i time ocistim dolje.
Pitanjce,Ako puno ribate karticom od tekućeg, da li se uspije skinuti i šta minusa sa kartice, a ne samo zelene točkaste??Ja ribam ko lud, ali stanje na tekućem i dalje grozno!
Imate one zicane aluminiske spuzvice za pranje suđa,u prvu ruku sam bio skeptican,ali probo na starom akvariju,i onda na novom,i nigdje ogrebotineNije problem skinuti algu ili neki tanki sloj sluzi na staklu sa karticom,ali kamenac e to je problem,ali zato zicane spuzvice sve skidaju
Citat: Tiii - Siječanj 09, 2013, 17:35:24 poslijepodneImate one zicane aluminiske spuzvice za pranje suđa,u prvu ruku sam bio skeptican,ali probo na starom akvariju,i onda na novom,i nigdje ogrebotineNije problem skinuti algu ili neki tanki sloj sluzi na staklu sa karticom,ali kamenac e to je problem,ali zato zicane spuzvice sve skidaju sa žičanom spužvicom? hmmmmmm ne znam baš...
Citat: FixFox - Siječanj 09, 2013, 17:39:20 poslijepodneCitat: Tiii - Siječanj 09, 2013, 17:35:24 poslijepodneImate one zicane aluminiske spuzvice za pranje suđa,u prvu ruku sam bio skeptican,ali probo na starom akvariju,i onda na novom,i nigdje ogrebotineNije problem skinuti algu ili neki tanki sloj sluzi na staklu sa karticom,ali kamenac e to je problem,ali zato zicane spuzvice sve skidaju sa žičanom spužvicom? hmmmmmm ne znam baš... Ja imam 9 akvarija,koje odrzavam sa njima,cak sam sa njima skido debele nakupine kamenca od koji mjesec i skida i ne radi ogrebotineStvar je da je ta zicana spuzvica od aluminija,koji je jako mekan,ali je bitna stvar da u spuzvicu ne uđu kamencici,onda sve grebe
ovako nešto,našao na netu