0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
http://www.akvarij.net/index.php?option=com_content&view=article&id=345:cladophora-aegagropila&catid=3&Itemid=142
daje ne zezaj,,,
Citat: dado001 - Prosinac 28, 2012, 13:48:44 poslijepodnedaje ne zezaj,,,Ne zezam, stvarno sporo rastu, sve biljke se mogu "vidjeti" kako napreduju, a ove kao da su stalno iste. Vjerojatno nisu ali nisam ih nikad točno izmjerio pa mi se čini kao da se ništa ne događa. Sve mi u akvariju raste brže od njih, jedino korijen ne. On je stalno isti, valjda jer se osušio još prije nego što sam ga ubacio u akvarij...
Citat: Werther - Prosinac 28, 2012, 17:10:12 poslijepodneCitat: dado001 - Prosinac 28, 2012, 13:48:44 poslijepodnedaje ne zezaj,,,Ne zezam, stvarno sporo rastu, sve biljke se mogu "vidjeti" kako napreduju, a ove kao da su stalno iste. Vjerojatno nisu ali nisam ih nikad točno izmjerio pa mi se čini kao da se ništa ne događa. Sve mi u akvariju raste brže od njih, jedino korijen ne. On je stalno isti, valjda jer se osušio još prije nego što sam ga ubacio u akvarij... ahahahaha,, e bas si me sad izbedirao malo,,,a taman sam mislio se baciti na uzgoj tih kuglica,,,, fora su mi, ,,,