Slušajte ovo šta mi se desilo u Petak.
Pošaljem ti ja franda neakvarista iz Rijeke da mi kupi jednog diskusa u jedan zooshopu u Rijeci čije ime neću napisati jer ne zaslužuje nikakvu reklamu niti lošu niti dobru. Kao prvo naručio sam slikanje da ja vidim kakav je diskus, slika odlična diskus prekrasan i dobra cijena. Sve je bilo super dok on nije donio meni diskusa u Pulu, a ja padnem na guzicu kad sam vidio kako je diskus zapakiran. Ovo moram naglasiti diskus je bio zapakiran u DVIJE OBIČNE NAJLONSKE VREČICA KAO ONE ZA KRUH bez zraka tj. najlone si mogao sabiti i da znječiš ribu nevjerovatno, čovjeku ja bilo nešto čudno ali pošto se on time ne bavi vjerovao je prodavaču i uzeo ribu kako su mu je dali. Zamislite vi to da ti neko skupocijenu ribu spakira u običnu nailon vrečicu bez zraka i šalje na put. Jasno diskus je stigao u očajnom stanju više mrtav nego živ. Danas je taj diskus još u teškom stanju tj. jedva pliva i stalno stoji na dnu akvarija u jednom čošku a za hranom niti ne trza. Neznam šta bi rekao ali to je jako loša reklama za nekoga tko se bavi tim poslom kao profesionalac, i još da znate koji sam odgovor dobio kasnije telefonomPA ŠTA BI TE VI HTIJELI,povrača mi se od takvih trgovaca, to nisu akvaristi nego obični preprodavači koji nemaju pojma ni osječaja za živa bića. Neznam tko je gazda ali bi morao malo poraditi na osoblju i načinu pakiranja riba u najlone tj. kako se pakira riba koja se transportira od jednog akvarija u drugi pogotovo kadtransport traje duže vrijeme. U devet godina bavljenja akvaristikom to nisam nikad doživio.
MOJA PREPORUKA PAZITE LJUDI DA VAS NE NASADE !!!

Edit: smanjio sam slike da se ne skrola lijevo-desno
Edited by: Boris