rezime događaja:
doso doma, povadio sve biljke,prelio vodu u kadu,manji dio bacio,sve je u kadi osim riba.
gornja ploča od ormara se uvinula i morat cu je zamjeniti,sutra cu vidjeti sta ce biti sa parketom,jer mi je malo vode otiso pod parket.
sve sam raskopo,ostao samo ormarić.
moram kod nekoga prebaciti ribice,kojih nema puno...cca 10-ak + gupy stari 2 tjedna cca 20 kom, bilje cu u kantu.
e sad vezano za akvarij;
nije nigdje curilo iz cijevi filtera,nije kondenzacija.
zvao sam staklara da mu javim radosnu vjest - bio sam toliko sretan preko telefona da sam skoro proputovao kroz slušalicu,ali čovjek je toliko se ispričavao da sam se htio-ne htio smirio.
pitao me dali je popustilo na pojačanjima,ja reko nema pojačanja-tu je tip poludio (gazda)
sljedeče pitanje: jel prozirni ili crni silikon,ja reko prozirni- veli on da ima crni i nije mu jasno zasto su njegovi ljepili sa prozirnim,nakon toga mi veli da ubacim tank u auto i doletim tamo, tako sam i napravio i kad sam došao tamo frajer gleda i veli da taj silikon uopce nije za akvarije i tu je kit totalno poludio.
inače gazde nije bilo dok sam ja radio akvarij kod njih,bio je u italiji, a dok sam dogovarao sa njegovim radnicima oko akvarija, uspio sam se zakačit sa jednim od radnika koji je bio više nego neuljudan i po mojoj procjeni on je glavni dok nema gazde.
na kraju svega ostavio sam tank i gazda ce ga osobno razljepit i zaljepit cijelog te staviti pojačanja,trebalo bi biti gotovo u ponedjeljak ili utorak.
to je manje vise sve