Kolovoz 06, 2025, 12:08:45 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Znam da sam dosadan, ali  (Posjeta: 1925 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline schox

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
Znam da sam dosadan, ali
« u: Ožujak 24, 2004, 20:55:00 poslijepodne »

Voda mi je kao i mnogima zadnjih dana mutna i ne znam šta da radim.

imam fluval 4 plus nutarnji i u subotu sam stavio ugljen, ali mi je od onda mutna voda i nikako da se razbistri, danas sam maknuo ugljen i prošlo je od onda 6 sati ali nema pomaka. ima li netko iskustva sa vodom odnosno filterima ili još bolje ima li netko takav filter, ali da se razumijemo voda mi je bila bistra sa tim filterom prije mjenjanja medija, možda sam pogriješio što sam promjenio i vatu pa je sve novo unutra.

Pomozite ako znate, plizz!!

Offline cichlid

• Punopravni član
Znam da sam dosadan, ali
« Odgovori #1 u: Ožujak 24, 2004, 21:46:00 poslijepodne »
slušaj ti frenda moraš imati vanjski filter ako hoćeš da sve bude ok.ovaj unutarnji nema ni keramike ni pravog ugljena itd. a ova ugljena špužva koju stavljaš vjeruj mi da ti nije dosta to znam iz vlastitok iskustva znaš koju ja pumpu imam unutarnju .a svako ko ti kaže da ti je to dosta onda nezna šta prića ti ako hoćeš pravu filtraciju moraš imati sve to je jasno ko dan a drugo ,a zbog ćega ti je voda bila dobra prije mjenjanja to ćemo kaD se vidimo.ta pumpa je samo pomoć ovoj glavnoj vanjskoj a što prićaju po dućanima otom potom.dobro je sve samo da se proda.,ćujemo se.

Offline schox

• Punopravni član
Znam da sam dosadan, ali
« Odgovori #2 u: Ožujak 24, 2004, 21:49:00 poslijepodne »
gle voda je bila bistra do subote , znaći da to nema veze sa filterom, možda griješim ali htio bih čuti nekoga sa takvim ili slićnim filterom

Offline shadow_x

• Punopravni član
    • http://www.google.com
Znam da sam dosadan, ali
« Odgovori #3 u: Ožujak 24, 2004, 21:57:00 poslijepodne »

cichild - da mozda to njegovo zamucivanje vode nije uzrokovano inufrozijem (inufrozijama)? Ti imas iskustva pa...

Offline cichlid

• Punopravni član
Znam da sam dosadan, ali
« Odgovori #4 u: Ožujak 24, 2004, 22:11:00 poslijepodne »
mislim da nije ,ustvari morao bi vidjeti vodu a za sve one koji neznaju a i koji znaju infuzorija se hoće napraviti od--- mesa,poznatog treset--humusa- ja sad imam i crve u akvariju a crvi to sigurno znaju neki da se pojavljuje od treseta pogotovo ako nije dobro steliriziran to nisam neki dan htio pisati ali sad sam provjerio i nema kaj,, crv --treset. ako neko ima drugo mišljenje neka se javi ,volio bi ga ćuti. sutra poćinjem ljećiti akvari sa hipermaganom --neka se bog smiluje mojim ciklidima.nemogu odvojiti ribu jer nisam ništa napravio kada ih ponovo stavim unutra prenjeće opet parazita i onda sam na poćetku.tovam je tako kad se petlja sa akvarijem imao sam divan akvari a tek ribe --milina -- a ne treba staviti još kemije u akvari a ovi kaj prodaju samo viću --TO TI JE ODLIĆNO -- stvarno sam ljut za mene ako uspijem u ovme da ne ubijem ribu za mene kemija više ne postoji imam stare recepte kako se to radilo prije 30 godina i toga sam se donedavno držao i niokad nisam imao problema sad fol neki preparati sad bi vam rekao za kaj su..........

Offline schox

• Punopravni član
Znam da sam dosadan, ali
« Odgovori #5 u: Ožujak 24, 2004, 22:17:00 poslijepodne »

fakat mi je žao , kaj nema niš drugo osim hipermagana žac

Offline cichlid

• Punopravni član
Znam da sam dosadan, ali
« Odgovori #6 u: Ožujak 24, 2004, 22:18:00 poslijepodne »
sad sam skrenuo sa teme nema infozoriju više neznam ni kako se piše ali lako može provjeriti neka izmjeni 50 litara ako do sutra se još jaće zamuti --ustvari vidi se nakon par sati ,ali ako je bjelkasto mutna to je ok ,ali ako kako bi rekao požut pozeleni neznam koja je to boja e onda se treba brinuti mada pogledaj imašli zelenu algu po staklu ako imaš probaj je skinuti ide malo teže ali ide .to kada pocne cvjtati to ti hoće fino vodu zamutiti.

Offline schox

• Punopravni član
Znam da sam dosadan, ali
« Odgovori #7 u: Ožujak 25, 2004, 21:30:00 poslijepodne »
danas sam izbacio panjeve , dodao još kamenja (ciklidi) i vratio ugljen , ali za sada nije bistrija voda. ŠTA DA RADIM , ŠTA, ŠTA,