Svibanj 04, 2025, 18:51:15 poslijepodneNajnoviji Član: Megalodon

Autor Tema: S magarca na konja :)  (Posjeta: 6255 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Šima

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Odg: S magarca na konja :)
« Odgovori #25 u: Studeni 21, 2012, 13:51:14 poslijepodne »
Akvarij sam si slozio i smjestio onako kako se meni najvise sviđa i u skladu s mogucnostima, a tako ce biti uvijek.
Uopce me ne interesira sto pozadina mora biti crna, sto tabletic nesmije biti ispod akvarija i takve fore.
Sve je stvar ukusa, a o ukusu se ne raspravlja....ali ima iznimaka koji raspravljaju
Ne zelim da izgleda onako kako vi kazete ili kako je po nekom "standardu".
I zamolio bi da ne odgovarate na nepostavljena pitanja  :up:

Nemojte sad pisati poruke tipa "de nemoj se ljutit; mi se salimo, itd"
Nisam ljut   ;)

Offline prodz

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #26 u: Studeni 22, 2012, 01:46:53 prijepodne »
ja se ne salim!

o ukusima se ne raspravlja jer bi se trebalo znati sta je dobar ukus. a taj tabletic ispod akvarija nije dobar ukus.
"sa magarca na konja:)"!, pa zar konj koji bi trebao biti tvoj dika i ponos zasluzuje mijesto na tableticu. to mi vise prilici nekom poniju...ruzicastom...al ajd dobro, vidim da te ne smeta sto izgledas na internetu kao stara bakica sa pijace...

zasto onaj desni panj ne smjestis kao zarisnu tocku akvarija. taj panj ima vise potencijala nego ona strklja od grane.

bilje slobodno, kao sto su ti vec napisali, posjeci na pola duzine i popikaj tako da formiras grmice.

to sto ne zelis da ti akvarij izgleda kako ti mi kazemo je u redu, ali nekih elementarnih pravila se moras pridrzavati...

kokos necu puno komentirati. mislim da bi se dopao mom malom necaku od 5 godina, s tim da bi on pored njega stavio malog gormita ili pokemona...
« Zadnja izmjena: Studeni 22, 2012, 01:51:44 prijepodne od prodz »

Offline Plava_ptica

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #27 u: Studeni 22, 2012, 14:50:22 poslijepodne »
ja se ne salim!

o ukusima se ne raspravlja jer bi se trebalo znati sta je dobar ukus. a taj tabletic ispod akvarija nije dobar ukus.
"sa magarca na konja:)"!, pa zar konj koji bi trebao biti tvoj dika i ponos zasluzuje mijesto na tableticu. to mi vise prilici nekom poniju...ruzicastom...al ajd dobro, vidim da te ne smeta sto izgledas na internetu kao stara bakica sa pijace...

to sto ne zelis da ti akvarij izgleda kako ti mi kazemo je u redu, ali nekih elementarnih pravila se moras pridrzavati...
kokos necu puno komentirati. mislim da bi se dopao mom malom necaku od 5 godina, s tim da bi on pored njega stavio malog gormita ili pokemona...
 >:( >:( >:( X-( X-( :dead: :dead: :dead:Majstore, KAKO TE NIJE SRAM??????? Od kuda ti pravo da vređaš čovjeka?????  Od kuda ti pravo da odlučuješ šta se nekome sviđa,a što ne, a još uz to i vrijeđaš čovjeka???? Mislim da bi admini ovakve postove trebali sankcionirati!!!!! :punch: :punch: :punch: :down: :down: :down:
« Zadnja izmjena: Studeni 22, 2012, 16:35:18 poslijepodne od Plava_ptica »

Offline Damir_Sl

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #28 u: Studeni 22, 2012, 15:13:41 poslijepodne »
a jeste se uhvatili corava posla..... :D

briga me oce ispod akvarija drzati krepanu kravu, to je njegova stvar. i nema mi se sto ta krava svidjati ili ne svidjati.....

moja jedina zamjerka je sto akvarij trenutno uopce ne izgleda kao 160 litara. vise kao neki nano od 20l, ali to je trenutno stanje. a da svatko tko ovdje filozofira o izgledu, miljeticu, podlozi, onome sto je naslonjeno kraj akvarija, donira, ili barem proda po simbolicnoj cijeni kakav panj, kakvu biljcicu, kakvu pravu dekoraciju, akvarij bi izgledao 20 puta bolje.

ovako covjek ispadne neuka sirotinja sa losim ukusom, jer mozda trenutno nema prilike dati 200-300kn za kakav posten mopani ili mango panj, ili posaditi 49 vrsta biljaka istovremeno.

Offline DARIO 28

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #29 u: Studeni 22, 2012, 15:56:47 poslijepodne »
 :D :D :klap: baš su se uhvatili tabletića  :D
Mogu ti poslati malo rogolista i crypte ako hočeš pa da popuniš tog konja  :D

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #30 u: Studeni 22, 2012, 16:45:26 poslijepodne »
ja se ne salim!

>:( >:( >:( X-( X-( :dead: :dead: :dead:Majstore, KAKO TE NIJE SRAM??????? Od kuda ti pravo da vređaš čovjeka?????  Od kuda ti pravo da odlučuješ šta se nekome sviđa,a što ne, a još uz to i vrijeđaš čovjeka???? Mislim da bi admini ovakve postove trebali sankcionirati!!!!! :punch: :punch: :punch: :down: :down: :down:

aj ti smiri dojmove malo ;)

zašto i na koncu čemu onda stavljanje fotki akvarija na forum ???
da se samo stavljaju samjlići ?
prodz, a i svi mi ostali koji smo mu napisali jesu neki nepisani standardi i mislim da bi ih se svatko morao probat držat., ne vidim da je ovdje itko il netko ikog vrijeđao..prije bih rekao po prodzovom postu da se poznaju privatno, pa valjda je i zato post u takvom tonu..mada meni je baš šaljjiv i nije nikako onaj koji nekog vrijeđa ;)

bolje bi bilo da se konstruktivno raspravlja i daju ideje, nego da se lupaju smajlići i time postovi...samo tako možemo naprijed :)

Offline vjeko0801

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #31 u: Studeni 22, 2012, 16:46:17 poslijepodne »
uf koja rasprava,
Šima drži se ti, nemoj se obazirati na provokatore  :D  :D neka oni stave svoje slike da se njima malo smijemo  :D  :D
Biti će bilja, prvo šišanje akvarija je tvoje  :D  :D, ima da ga napunimo da sve puca od bilja  :D  :D  :D

Offline Šima

• Punopravni član
« Odgovori #32 u: Studeni 22, 2012, 17:16:25 poslijepodne »
prije bih rekao po prodzovom postu da se poznaju privatno, pa valjda je i zato post u takvom tonu.
neznamo se privatno, tj. neznamo se uopce

Damir_Sl hvala na ponudi, jos cemo se cuti preko PP

vjeko0801  :up:

Offline MEMO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #33 u: Studeni 22, 2012, 17:29:26 poslijepodne »
tako sam i ja prosao kako sto sam ti vec rekao a mislim da je i vjeko isto tako ....
MEMO

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #34 u: Studeni 22, 2012, 17:31:12 poslijepodne »

neznamo se privatno, tj. neznamo se uopce

uuupsss..onda sorry, a ti prodz kako si samo mogao :D :D

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #35 u: Studeni 22, 2012, 17:51:20 poslijepodne »
Nema potrebe za nikakvim povišenim tonovima u ovoj temi. Akvaristika nam je svima hobi i trebala bi opuštati i pružati zanimaciju. Komentari su dopušteni i pozitivni i negativni ako su konstuktivni i u granicama pravila foruma. Vlasnik će ili poslušati ili neće i to je to. Najmanje što treba je nekome nametati ili ponavljati se.

Zato, budite blaži na tipkovnici.

Offline prodz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #36 u: Studeni 23, 2012, 00:46:24 prijepodne »
uf, koje reakcije na malo kritike...

na stranu tabletic koji mi se i dalje ne svida i pokusao sam te odgovoriti od njega ali vidim da ti je to zica koja te dira...tvoja slaba tocka, a ne valja imati slabe tocke, daakleee...

ne znam koliko si u akvaristici i kolko duboko u nju zelis zaglibiti, ali predpostavljam da, kao i svi mi ovdje, zelis svim srcem da ti akvarij izgleda najbolje moguce.
zahvaljujuci internetu i forumima kao sto je ovaj, pokazujemo svoje fotografije akvarija i na taj nacin oni postaju predmet kritike, bilo koje vrste. netko losu kritiku protumaci kao provokaciju ili vrijedanje, a netko ju dozivi kao poticaj i razlog da se popravi.

i bas zbog toga sto te ne poznajem, mogu totalno objektivno reci ono sto mislim.

poradi na slaganju harda. bilje ce ti vjerovatno narasti i sve pet, ali ako ne planiras duch akvarij, nista bez harda. provedi neko vrijeme proucavajuci druge nagradivane akvarije. skuzi kako zelis da ti akvarij izgleda i pokusaj kopirati tako nesto.

pusa...

Offline Šima

• Punopravni član
« Odgovori #37 u: Studeni 23, 2012, 08:18:03 prijepodne »
prodz
jedino što ti na ovo mogu reći je to da za tvoj pederluk nema lijeka i da puse šalješ komšiji kojeg gledaš svaki dan.
ti si jedini član na ovom forumu kojeg sam zamrzio.
imam osječaj da ti ova tema služi za ispucavanje frustracija.

tema je otvorena u nadi da će se raspravljati o onome što je u akvariju, a kako vidim, najviše se vodi rasprava što je oko akvarija.
ovim putem ti šaljem jedno veliko HVALA zbog toga što ću morati obrisati temu.  :klap:
« Zadnja izmjena: Studeni 23, 2012, 08:24:36 prijepodne od Šima-pž »

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #38 u: Studeni 23, 2012, 08:25:20 prijepodne »
prodz
jedino što ti na ovo mogu reći je to da za tvoj pederluk nema lijeka i da puse šalješ komšiji kojeg gledaš svaki dan.
ti si jedini član na ovom forumu kojeg sam zamrzio.

bez obzira što si u radu foruma moderator za oglase, mislim da ovakvi komentari i nazivanje nekog ovakvim niskim i pogrdnim riječima, ne doliči ama baš nikome..duže sam ovdje od tebe i to mi daje za pravo da komentiram da se za ovakve stvarčice ovdje na forumu pokupilo ban..ne nadam se da ćeš ga dobiti nit ti to želim, dapače, želim da radiš ovdje i dalje i da ti ubuduće u svakoj tvojoj temi nitko ne stisni nit smajlić....
ne bi se trebao mješat u ovo, ali prodz mi je frend i držim do njega i z anjega...
mislim da si ovo nitko nije zaslužio...
 :down:

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #39 u: Studeni 23, 2012, 10:19:43 prijepodne »

Global moderator pokuša lijepo pa nejde...očito više cijenite čvrstu ruku. :devil:

Cann, nazvati pederluk u današnjim vremenima niskim i pogrdnim riječima, može nekom drugom isto biti pogrdno i nisko. :D ;)

:lock: