0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
koliko su stari ti akvariji? bilje je u odličnom stanju, nije mi jasno što bi ti tu gnojio? drugom fali malo koncepcije i uređivanja ali bilje je ok. možeš samo poremetiti ravnotežu
puno bolje su ove slike. Sviđa mi se prvi, a ni drugi nije loš mislim da bi ti crna podloga jako lijepo pristajala na prvi akvarij da da malo kontrast pijesku i biljkama a za neonke da ne pričam
Akvariji su ti predivni i čisti,al svakako stavi pozadinu,prvo radi efekta a i radi riba,da se sigurnije osjećaju.nije to bez veze što se na akvarije zadnja strana zapravo zamračuje,ima svoju svrhu....sretno.
Vau, svaka čast! Predivno i čisto. Koji su ti ono plavi ciklidi sa Diskusima?
Citat: Marko_Sp - Studeni 07, 2012, 23:48:04 poslijepodnekoliko su stari ti akvariji? bilje je u odličnom stanju, nije mi jasno što bi ti tu gnojio? drugom fali malo koncepcije i uređivanja ali bilje je ok. možeš samo poremetiti ravnotežu zato kaj u drugom tanku ima cijano..i ponešto algica, ovak na oko vidljivih
u vecem nebi bilo lose malo mjesta napravit al inace su oba za pohvalu
Citat: ent - Studeni 11, 2012, 20:26:05 poslijepodneu vecem nebi bilo lose malo mjesta napravit al inace su oba za pohvalu daj ne buncaj, dok si ti jeo pjesak u pješčaniku, ja sam akvarij imo! da moram malo bilja povadit, jel tebi treba šta od bilja?
Citat: FixFox - Studeni 11, 2012, 20:34:07 poslijepodneCitat: ent - Studeni 11, 2012, 20:26:05 poslijepodneu vecem nebi bilo lose malo mjesta napravit al inace su oba za pohvalu daj ne buncaj, dok si ti jeo pjesak u pješčaniku, ja sam akvarij imo! da moram malo bilja povadit, jel tebi treba šta od bilja? pa trebalo bi,al dogovorit cemo se.