Prije svega, hvala svima na lijepim riječima.

Vidim da većina vas hvali moj trud, ali mislim da bi ovakve stvari svi mi teraristi trebali raditi. Znam da su ljudi lijeni i da im se neda boriti za ovakve stvari jer misle "ma tko sam ja da mene netko posluša?", ali vjerujte mi da je svaki glas bitan.
Realno, kada bi zbrojio svo vrijeme utrošeno u ovo, ispalo bi me možda sat i pol pisanja mailova i slanja fotki, a kada su mi poslali slike i rekli da su pustili jednog poskoka, bio sam sretan ko malo dijete! Možda nisam ja direktno spasio tu životinju, ali kada znaš da si i ti bio dio toga, mogu vam reći da je stvarno jeeeee.eno dobar osjećaj!
I mene je zasmetala ta njegova rečenica "...zmija otrovnica zbog koje je na mnoga groblja otišlo dosta Imoćana...", ali mi je drago kaj u cijelom tekstu nema previše bullshita kao što se to često događa u većini članaka o zmijama.
Mislim da sam ovime puno postigao, pogotovo zato što će se baš tamo di je to najpotrebnije, u Dalmaciji, pričati o ovom slučaju još danima pa će ljudi koji su to pročitali možda i razmisliti prije nego sljedeći put ubiju zmiju.