Nisam ja,

,

nisam ja,

Prije nastavka, vjeruj ako hoćeš ili ne, hvala tebi MALI AKVARISTA, CHUBBY, svima, što čuli smo se, kroz "temu" ovu i oko nje. Ne zamjerite na pojašnjenju, što slijedi.
No, zaista ne znam, ne razumijem, kada, gdje, čime povrijedih te ja?? Poradi čega i ti isčitao si se u "pjesmuljku" mom?! te "kućne ljubimce" spominješ mi. Zar u pravilima na početku foruma ne piše, ne radi se to!! NO BRISANO NIJE!! I zato, sviđa mi se u "pjesmuljku" mom navod o BRISANJU. I podsjetio si me one narodne "Nisu ista pravila za trinaesto prase i bicka". Fakat, stoji, bolje rečeno, vlasnici stranice koriste!!
"Tamo daleko" u neka vremena, vitez, džentlemen, dobacio bi rukavicu, predstavio se "i bi dvoboj na stranicama foruma našeg". Ovako, sviđa mi se u "pjesmuljku" mom navod o IDENTITETU. Iza nadimka sočnije "kućne ljubimce" spomeneš mi. I podsjetio si me riječi mog pokojnog župnika, kad' s bockom na post uhvatili su ga, "ne ide grijeh u usta, nego iz usta"!!
Vidi(te), na forumima, tema bilo je raznih. O cijanobakterijama, ja priupitah, kako su determinirali cianobakterije?? Dijametralno suprotni parametri sugeriraju to ili drugo!! Napisali, cijanobakterije nitko ne papa, a papa!! O vrbi kao lijeku, ja priupitah, s kim', s čim' vrba bude u simbiozi?? Spominjali infuzorije, ja, jel' to ona najfinija hrana za najsitnije ribice?? Da ne navodim više, bilo je i spominjanja "kućnih ljubimaca" mi. O biti tema, TIŠINA DUBOKA.
Ne htijući sudjelovati više u raboti toj, od AR-coma zatražio sam da skinu članke moje, sa stranica svojih. Skinuli nisu, no nine posramili se, svako malo o pravima autora, znanstvenom članku iliREPETITORIJUmom,lamentiraju da. I zato, sviđa mi se u "pjesmuljku" mom navod o PRAVU POTPISANOM, POTPISANOGA.
I napisah ja, kako ti reče "trinaesto prase".
I gle čuda. Reagirali vi i niste me brisali.
I gle čuda. Više odgovora, više čitanja, prvi dan, nego kada ozbiljno napisao sam Novelu o ribnjaku!! Slučajno??
A stvar s ribicama PRAVILO U KORACIMA je. Kada problem, želju DETEKTIRAM (kao kad sebi kažeš, bolest me), parametre vode MJERIM (kao kada pretragu krvi, mokraće, u laboratorij odeš), osnovom toga problem, želju ispravno, točno DETERMINIRAM (kao kadavama - nedaj Bože - bolest definiraju), TRETMAN ispravno, točno definiram, primjenim (kao kadavama lijek, doze, primjenu prepišu), PRATIM tijek (kao kada vama liječnik kaže, izlječeni ili ponovi dozu). Još slika uz sve to, tisuću riječi doda. Točan odgovor na upit dati, o različitim iskustvima raspravljati, moguće je tako, tad'. Jer, nema lijeka, sredstva, koje s nekim parametrom vode, u djelovanju ili koliziji nije, ili biofiltar inhibiralo nije, ili .... Prednje dva puta napisao sam, uz teme prije navedene, preoozbiljan očito!!
CHUBBY, taman pomislih, da čitaš me, kad tamo ne, nije ti to frulica, ipak tamburica to ti je

ANTIMONE, huljiće izbjegavam ako ikako mogu, srećem ih i previše, u okolini svojoj

I na kraju, duša me boli, spavat neću moć', PARTIZAN slabu ocjenu "teme" mi dade.
LAKU NOĆ, OBVEZE ZOVU ME