Vidim da si za pogon ledica odabrao PC napajanje...možel li mi molim te detaljnije objasniti koja napajanja koristiš(snaga i to) i koliko ledica pogoniš (komada) sa svakim napajanjem. Kako su spojena, na koliko volti, koliko u seriju, itd! Hvala! 
Ledice mi stižu...čekam brzi odgovor! 
evo da poštedim buru tipkanja odgovorit ču ja vjerujem da se bura neče ljutit

možeš koristit bilo kakva napajanja od kompa nije bitna ni marka, gledaš da je samo što više wata recimo barem 400w, od napajanja koristiš samo izlaz od 12v sve ostalo zanemariš.
koliko ledica spojit e to sad ovisi o napajanju na svakom piše koliko ampera ima izlaz na 12v prema tome prilagodiš i broj ledica naravno nikad ne spajaš na maximalno ampera koliko piše na napajanju uvjek ostaviš barem 20% lifta da napajanje ne trpi cjeli život.
što se tiče ledica spajaš ih u seriju po 3 komada plave i bjele rade na 3,2-3,8c cca nisam siguran točno buduči da je napajanje 12v lako je vidjet da če svaka ledica dbit 4v što je malo previše ali tu nas spašava mali pad napona koji se uvjek desi kada se napajanje optereti i nakraju ti svaka ledica dobije cca 3,5-3,6v naravno opet ovisi od napajanja do napajanja. ja sam na svoja napajanja spajao po 42 ledice dakle 126w po napajanju ukupno imam 3 napajanja i rasvjeta radi perfektno, bura je spajao ako se nevaram oko 60 il 66 ledica po napajanju i kod njega sve šljaka več godinu dana bez greške.
pripazi samo ako češ spajat crvene ledice one rade na nešto nižoj voltaži i njih se spaja 5 komada u seriju.
nadam se da sam ovdje sve odgovorio i da mi bura neče zamjerit kaj se petljam u nešto što je on trebao odgovorit