0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Možda jednog dana se i riješim skimmera ako mi krepaju pumpe ili nešto drugo se desi a do tada nek radi sve zajedno.Nismo se uspjeli dogovorit za slikanje akvarija a sutra idem na more i nema me dva tjedna i nemam pojma kakav će akvarij bit do tada.Budem javio stanje akvarija kad se vratim.Pletko ako vidiš ovaj post računaj da ću navratit do tebe da vidim tvoj akvarij i da malo popričamo o našem divnom hobiju
Sta bi nije valjda riknuo fotic
Reklo bi se "jednostavno ko grah sa zeljem"
Eto ja propustio čišćenje travnatih govana sa ATS-a. Srećom imam doma svojih istih dovoljno pa mi nije žao.Gdje ti je Magnezij u ovoj priči sa dodavanjem ujutro i navečer?
Citat: Roni - Srpanj 11, 2013, 13:30:43 poslijepodneEto ja propustio čišćenje travnatih govana sa ATS-a. Srećom imam doma svojih istih dovoljno pa mi nije žao.Gdje ti je Magnezij u ovoj priči sa dodavanjem ujutro i navečer?Da, i di je ona automatska dozirka nestala?
Citat: Zorz - Srpanj 11, 2013, 21:05:06 poslijepodneCitat: Roni - Srpanj 11, 2013, 13:30:43 poslijepodneEto ja propustio čišćenje travnatih govana sa ATS-a. Srećom imam doma svojih istih dovoljno pa mi nije žao.Gdje ti je Magnezij u ovoj priči sa dodavanjem ujutro i navečer?Da, i di je ona automatska dozirka nestala?ja bio jucer kod njega , a poslje ju nije mogao naći )
Nisam ja majke mi, to djete uzelo kao igracku, mislilo djete da je tablet ))
Bura aq je mrak Najavljujem se u goste jedan dan sa Filipom da vidim uzivo.
Danas sam bio , vidio. niš ne valja. Rasturiti greben i zidati ispocetka.