0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ides cijena pa za manje novaca ima JBL T5 od 45W. Ili bolje onda uzeti 2 aquastar od 30W nego taj daylight
Citat: kinggo - Listopad 16, 2012, 12:20:47 poslijepodneides cijena pa za manje novaca ima JBL T5 od 45W. Ili bolje onda uzeti 2 aquastar od 30W nego taj daylightImas pravo ali nekako se bojim da ce bit previse ljubicasto sa 2 aquastar!
Ovako imam prigusnice 2x36w i grla za t8 lampe ako mogu na njih stavit t5 nemam nista protiv! Jel ima kakve razlike osim u grlima?
Moze meni odmah pomoc da ne otvaram novu temu. Koje lampe da stavim za crvene biljke? Aq ima 150 litara. I dali je to svjetlo dobro i za zeleno bilje? hvala
Citat: Turke001 - Listopad 17, 2012, 15:24:18 poslijepodneMoze meni odmah pomoc da ne otvaram novu temu. Koje lampe da stavim za crvene biljke? Aq ima 150 litara. I dali je to svjetlo dobro i za zeleno bilje? hvalaMislim da je Mrnja meni odgovorio na toCitatŠto se tiče sylvanye, ako ti je važno bilje(pogotovo crveno), onda si računaj uz aquastar i na grolux, samo ako ti smeta to crveno-ljubičasto svijetlo, obavezno ih skombiniraj sa nekom od lampa koje su kolege preporučile, a ako ti lova nije problem, skombiniraj ih sa dvije JBL natur lampe.Ja bi to, gledajuči od naprijed, stavio: 1.jbl natur, 2.aquastar, 3.Jbl natur, 4.grolux