Da, da, nisu mi bila dosta 3 komada kući pa sam morao instalirati još jednoga u lokal...
Ljepši ukras od bilo kakve slike na zidu. A tek oduševljenje na licima dječice koja bulje u ribice puštajući mame da na miru popiju barem 2 guta kave ... Neprocjenjivo!
Akvarij je aqua-szut, 54 i sva original oprema koju sam dobio s njim... Svjetlo je koma, samo 11w, zato sam ga gledao nakrcat nezahtjevnim biljem koje se bolje osjeća u sjeni, tipa mahovina, kripte, anubias i microsorum..
Podloga je drobljeni balzat i ispod njega aqualit, mislim da će za ovu slatu koje u njemu biti dovoljno. Muči me jedino lijeva strana u koju sam stavio tenellus, i vidim da nije presretan pozicijom. Pričekat ću još malo pa ako vidim da propada prelazim na plan B koji tek moram smisliti!
Što se samih stanovnika tiče, akvarij je trenutno sklonište, azil, "safe house", prihvatilište... Kako god vam paše
Prvo se frend rješavao nekih riba jer mu više nisu pasale u akvarij, pa se od frenda frend selio pa se morao riješit riba jer nije imao gdje s njima. Naravno, sve su završile ovdje
Ok, nije baš taaako strašno, u "Altu" pliva 5 serpi (Hyphessobrycon serpae), 5 krijesnica (Hasemania nana), 5 neonki (Paracheirodon innesi),1x baby molly i 1x babby guppy (zalutale, greškom). U"Čistoći" su zaposlena 2 mala ancistrusa, koja se kroz neko vrijeme sele u veći akvarij.
Evo par slika, nisu nešto naj naj, slikane mobitelom, pa očekujem vaša mišljenja i komentare!