0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bilo bi dobro da ima mjesto za skrivanje "hide box",nekakvu kutiju,plastičnu teglicu cvijeća ili nešto u što se može sakriti.Isto možeš ubaciti i nešto po čemu se može pentrati(grančicu,ili uglaviti okomito po širini kutije nekakve štapiće)Nemoj previše rupa probušiti da ne bi imao prevelik gubitak vlage iz kutije.Sretno sa novim ljubimcem
Mica mala splasena. Drago mi je da se smjestila. I da, to sto Poseidon kaze, neka granicica i hiding place bi joj dobro dosli.
Citat: poseidon80 - Listopad 01, 2012, 00:27:52 prijepodneBilo bi dobro da ima mjesto za skrivanje "hide box",nekakvu kutiju,plastičnu teglicu cvijeća ili nešto u što se može sakriti.Isto možeš ubaciti i nešto po čemu se može pentrati(grančicu,ili uglaviti okomito po širini kutije nekakve štapiće)Nemoj previše rupa probušiti da ne bi imao prevelik gubitak vlage iz kutije.Sretno sa novim ljubimcem Citat: nikily - Listopad 01, 2012, 00:53:32 prijepodneMica mala splasena. Drago mi je da se smjestila. I da, to sto Poseidon kaze, neka granicica i hiding place bi joj dobro dosli. Ima plasticnu kutijicu za skrivanje al ju pretumbava po terariju pa cu je morat zamjenit sa nekom tezom potrazit cu za vikend neke grancice pa cu joj stavit Jel mi treba spotica za hot spot ako ce mi ispod terarija bit grijac? ili je ujedno i mjesto iznad grijaca hot spot?Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Poseidon je sve rekao Cestitam za ljubimca, dobar odabir Cestitam i na avataru Samo bih dodao da su mlade jedinke malo osjetljivije na pad temperature pa im je potrebna malo veca nocna temperatura od uobicajene, dok malo ne narastu
Lijepa ti je zmija. Samo kupi nešto umjetnog bilja u cvječarni ili sl.
eto, svi su ti sve rekli, sad to lijepo urediš i onda staviš još slikica
Ako ti bude preniska temp po noći, možeš namjestiti timer da ti se pali, recimo, svakih 45 min na 15 min pa će ti držat malo višu temp od temp okoline, a neće ti grijat na dnevnu temp.
Možeš je ti hraniti i dok se presvlači ako ti ne odbija, samo u tom periodu obavezno sa mrtvim ili pinkyima jer zmija u to vrijeme ne vidi dobro pa može krivo uhvatiti plijen.Da, ono je pinky štakor.Jesu ti oni miševi ok veličine?
Prelepa ti je zmijica , uskoro i ja uzimam nekoliko takvih . Jel moze da se pomeri podni grejac da greje manju povrsinu nocu , pa ce onda biti i manja temp nocu ?