@Ivborosa – nije to ništa, nedavno sam čuo kako je čovjek od parsoniia jaje inkubirao tri godine prije nego što je propalo
@Vedran – i kaj je najbolje ne treba puno prostora i ne jede puno

@Nino G - U ovom leglu mi je ostalo 5 jaja i iz njih je izašlo 5 mališana. Inače na početku je bilo 11 jaja , 4 propalo odmah unutar tjedan dana, jedno pred kraj prvog toplog perioda i jedno je propalo na početku drugog toplog perioda zbog pljesne, još jedno je isto bilo načeto od pljesne al sam ga uspio dogurati do kraja peroksidom i canestenom. Imam cvrčka svih uzrasta, al pošto roditelji ne favoriziraju preveliki plijen nisam ni mališanima davao preveliki, makar još nisam uspio uloviti niti jednoga da „puca“.
@bakterije – iz 5 jaja 5 komada
@birdeater – zadnji je danas u 13h izašao, prvi jučer oko 8 ujutro (taj prvi je trebao malu pomoć)
@svi ostali – hvala na čestitkama, meni je ovo stvarno nešto posebno
Ovdje se radi o vrsti koju sam nabavio pod nazivom Furcifer lateralis lateralis ili još znana kao Furcifer lateralis „mala forma“. Naziv Furcifer lateralis je do nedavno objedinjavao u sebi različite „forme“ Furcifer lateralisa koje su hobisti razdvojili na Furcifer lateralis lateralis , Furcifer lateralis major, i Furcifer lateralis „istočna forma“ i još neki lokaliteti (kao što je slučaj kod pardalisa). Koliko sam ja zadnje informiran ove „forme“ su nedavno svrstane u zasebne vrste Furcifera tako je Frucifer lateralis lateralis sada samo Furcifer lateralis, Frucifer lateralis major je sada Furcifer major, Furcifer lateralis „istočna forma“ je sada Furcifer viridis.
I evo još malo slikica današnjeg izlaska. A sutra ili prekosutra jedna full grupna i možda slika kinderbeta.