Bilo je nesto, ali sam pocistio. sitno alge jos uvijek ima po coskovima, i nesto na zadnjem staklu, ali, nije pretjerano strasno. mozda je uzrok povlacenja i taj sto sam napravio reaktore (i poceo koristiti) po4 i au, mozda i nije, no3 mi je jos malo povisen, sutra ide redovna promjena vode pa se nadam i to dovesti na neku ok granicu.
Od riba - nemam pojma. 2 ocelarisa svakako. za dalje, stvarno neznam. djelom smatram da sam ogranicen litrazom, dijelom mi se nista pretjerano ni ne svidja. Odnosno, ono sto mi se svidja, ovaj akvarij tim ribama ne moze biti ni hodnik, a kamoli dom, pa ce cekati neka sretnija vremena.
eventualno kakvog raka ili dva, jeza ili dva...electric blue leg mi se jako svidja, ali nisam siguran da cu ga uspjeti nabaviti. Mespilia isto, ili nesto slicno. Mozda kakvu kozicu. A od riba, ono sto bih jos volio je mandarinac, ali opet, nisam siguran ni njega da cu moci nabaviti, i da cu imati srece u drzanju. Zuti gobi je isto u razmatranju.
No, svakako je plan pokusati izgurati jos minimum jedan mjesec bez riba, pa lagano popunjavati nezahtjevnim koraljima i slicno, pa tamo onda u 12-tom mjesecu uzeti 2 ocelarisa, ili vec sto ispadne prilika. jasno, ako ne naletim na kakve vece probleme.
da, neka manja anemona je isto u planu, ali tek tamo kasnije, oko uskrsa, necu je prije stavljati.
Sto si ti planirao od riba, mozda mi das kakvu ideju?