0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Put u ZG četiri osobe u jednom automobilu iznosi cca 200 kn....znaći nije puno.
Citat: GROF - Rujan 24, 2012, 13:45:41 poslijepodnePut u ZG četiri osobe u jednom automobilu iznosi cca 200 kn....znaći nije puno.Pretpostavljam 200 kn po osobi.
nebih htio unosit nemir i narušavat nečiji komfor, ali možda bi vam i ovo mogla bit prihvatljiva opcija?https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=77993.0Popust na povratne karte za vlak - 40%
Ja kad negdje putujem i ako moram gledat u kunu koja ce di otic onda ni neidem nikamo. Ako se ima idem,ako se nema bolje da ti novci ostanu u kuci za druge stvari...Uvijek mi je draze otic sa svojim autom al u vasem slucaju (udaljenost)osobno bi vlak jer se mozes odmorit u njemu sta znaci krenes rano a vracas se kasno i "odmoran"
Birdeater ako budemo isli imas mjesto. Ima jos jedno slobodno mjesto u autu...
...čisto informativno, ide li itko s ovoga područja na Akter?Akter 2010. - Varaždinidemo ja i mirko 77 sa autom gore rano ujutro u subotu i vracamo se u subotu navecer
Citat: GROF - Travanj 24, 2010, 17:22:53 poslijepodne...čisto informativno, ide li itko s ovoga područja na Akter?Akter 2010. - Varaždinidemo ja i mirko 77 sa autom gore rano ujutro u subotu i vracamo se u subotu navecer
Citat: GLUMAC ST - Rujan 30, 2012, 12:54:35 poslijepodneCitat: GROF - Travanj 24, 2010, 17:22:53 poslijepodne...čisto informativno, ide li itko s ovoga područja na Akter?Akter 2010. - Varaždinidemo ja i mirko 77 sa autom gore rano ujutro u subotu i vracamo se u subotu naveceraaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha, toliko smo brzi da cemo se vratit u 2010........AAA pa to idete DeLoreanom? Pa sta cete u Varazdinu? Jos u 2010...
Citat: GROF - Travanj 24, 2010, 17:22:53 poslijepodne...čisto informativno, ide li itko s ovoga područja na Akter?Akter 2010. - Varaždinidemo ja i mirko 77 sa autom gore rano ujutro u subotu i vracamo se u subotu naveceraaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha, toliko smo brzi da cemo se vratit u 2010........
Citat: GROF - Travanj 24, 2010, 17:22:53 poslijepodne...čisto informativno, ide li itko s ovoga područja na Akter?De loren pun idemo u zg pa se vi rugajte
...čisto informativno, ide li itko s ovoga područja na Akter?De loren pun idemo u zg pa se vi rugajte
...čisto informativno, ide li itko s ovoga područja na Akter?