0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Za tablete ne znam DIY co2 i boca pod tlakom, mislim da se tablete ne isplate.Počeo s Plantamin gnojivom i pokazao mi se dosta dobrim. Naravno sad koristim odvojena gnojiva koje mućkam iz praha - makro KNO3, KHPO4, KSO4 te mikro CSM+B, bankrotirao bih da sam još na tim gotovim gnojivima.
di nabavljaš KNO3, KHPO4, KSO4 i mikro ? i pošto su $ , to miješaš sa destiliranom vodom pa u mililitrima dodaješ ?
Velika je Anubias barteri a ona manja lijevo je vjerovatno Echonodorus ozelot Citat: H3m3roid - Rujan 28, 2012, 09:55:42 prijepodnedi nabavljaš KNO3, KHPO4, KSO4 i mikro ? i pošto su $ , to miješaš sa destiliranom vodom pa u mililitrima dodaješ ?Mikro u Americi - http://www.aquariumfertilizer.com/index.asp?Option1=inven&EditU=2&Regit=5 jednom godišnje, obično nas se skupi više pa podijelimo poštarinu.Za makro se dovijam kojekako, u labosima, apotekama, može se naći ali se treba potruditi. Bila je jednom grupna nabava velike vreće KNO3, pa sad imamo zalihe
spominjala se neka u Dubravi cca oko benzinske pumpe. ne znam točno, ja nisam kupovao.