[/QUOTE]
il si ribe na pocetku drzala u tegli za krastavce... ne vjerujem al ajde... sam se nadam da ne pljujes sve nove ljude koji dodju na forum????
- ja se ispricavam ostalim clanovima, sto sam bio bezobrazan, al morao sam odgovorit.... mislim, prvi puta imam akvari u zivotu.. i stavim 10 sati kasnije nego ga slozim slikice na forum, ne da se hvalim nego da podjelim tu srecu sa nekim i onda se neko nadje da doslovno pljuje.... ne vjerujem.... al nema veza... ja sam i ovak i onak sretan s mojim akvarijem... ipak sam pocetnik i mislim da sam vec dosta napredovao..... jucer sam kupio.. par biljcica.. 2 neonke, guppy-a muskog, i jednu crvenkastu al sam zaboravil kak se zove... (imam zapisano) ... a danas ujutro sam otiso po jos 5 neonka, kozicu-bjelu... i zemskog guppy-a.... to je za za pocetak za probu..... ribice su ok.. lijepo plivaju i to.... neznam al nekak su mi najdraze neonkice, neznam zakej-

[/QUOTE]
ja sam ribe u početku držao u tegli za krastavce... i vidi me sad

a gle, razni ljudi razne reakcije..ja sam pristalica prirodnih i još i biotopskih akvarija pa mi se tvoj čak i svidio.. valjda moja umjetnička sklonost apstrakciji dolazi povremeno do izražaja

bitne su u cjeloj priči sljedeće stvari ---- obostrano uvažavanje, dobronamjerne kritike u dobronamjernom tonu, izostanak svakog vrijeđanja i da TI budeš ZADOVOLJAN sa SVOJIM akvarijem, kakav god da je... ostali ljudi su tu da ti daju svoje savjete, ideje , prijedloge, ali kao što meni neće padat na pamet da ti dekoriram dnevnu sobu po svom ukusu, tako ti neću explicitno govoriti da li ti je akvarij loš ili ne, jer to je MOJE mišljenje, koje se ne mora uopće slagati sa tvojim ukusom, osjećajem za lijepo ili osjećajem sreće jer imaš dobar akvarij..po svojem ili bilo čijem mišljenju...
Zato poruka svima--- sugestije, prijedlozi, argumenti-da, ali bez uvreda, (pr)ocjenjivanja da je neko ovakav i onakav i sa obostranim UVAŽAVANJEM --MOLIM LIJEPO