pandorica se vozi oko jezera orešje 1-2 kruga (ako idem 2 kruga, onda odem samo do save i nazad)... pa uz nasip do same save... pa se vrati nazad do lovačkog doma i produži prema strmcu na njihova jezera i opet nazad istim putem + pola kruga oko jezera... sve ovisi o temperaturi vanka, volji đukele i volji pandorice tog određenog dana...
odem tu i tamo i oko jezera Rakitje, al bez đukele...

tamo je baš teško voziti kad imaš loš bajk...

onda 6 dana u tjednu mora doći do king crossa i natrag jer ne želi spavati na poslu... to je cca 5km u jednom smijeru - pošto idem "kraćim al sje*anijim putem" punim kamenja, cijevi i svega nečeg radi kanalizacije nije nimalo ugodna vožnja...
i da, sad sam skroz zbunj... kaj je falilo mom odabiru obzirom na rute kojima se vozikam? nije da ja jurcam ili tako nešto, ali jednostavno sam jako rijetko na asfaltu... po zagrebu se ne vozim tako da mi pruge, rizoli i nogostupi ne igraju ulogu...
ne razumijem, po čemu ta merida ne bi bila ok za mene? ne bih neki striktno cestovni bicikl jer je jako malo asfalta - a to što idem do posla cca 20-25min - to mi je tako nebitno s kakvim bajkom idem... bitno je da dođem na cilj...