prije svega pozdrav svima

nova sam na forumu pa evo za početak da iznesem svoj plan i postavim par pitanja..
kroz neko vrijeme (mjesec-dva) imam plan kupiti akvarij (120L) u kojem bi bile pajčolanka i vjerojatno teleskop (ta kombinacija je u redu? pajčolanka u svakom slučaju ide)
čitala sam kako neki koriste zemlju za cvijeće ispod šljunka ali nekako sam sve sklonija varijanti da sve kupim u pet shopu, jer se zemlja treba pripremati, a nisam sigurna koliko ću to biti u mogućnosti kako ću biti odsutna zbog posla. dakle, podloga, šljunak, biljkice (koliko sam shvatila biljke i nisu baš za zlatice ali mislila sam pokušati s anubiasom i sl), filter, rasvjeta, cikliranje, ribice. nadam se da sam pohvatala proceduru

najveći mi je problem zapravo kupnja samog akvarija pa bi eto molila savjet oko toga. kupila bih novi iz pet shopa koji dolazi u kompletu s filterom i svime pa me zanima jel to dobar odabir?
znam da je što se tiče cijene isplativije gledati preko oglasnika ali kako sam nova u ovome svemu, bojim se da ne pogriješim i kupim nešto krivo..
eto, svaki savjet dobro dođe pa vas molim da ga napišete i nemojte zamjeriti ako sam nešto fulala, još učim