Visina posudice bas i nije vazna u ovom slucaju... jel je G.pulchriper terestrijalna vrsta pa nema straha od padanja i ostalog
Baš zato jer je terestrialna vrsta je visina posude važna. Oni nisu dobri penjači.
Dobro da, nisam mislio na taj nacin, krivo sam se izrazio. Ugl vidi se na slici da nije posudica od pola metra
[/quote]
hvala na savjetima. sto se tice visine posude da razjasnim, raspon nogu kod pauka je toliki, da kad stane na stranicu posude, ostane mozda lufta oko 1 cm. znaci ako je pauk na sredini stranice onda ima oko 0,5cm od treseta do pauka i oko 0,5cm od pauka do vrha posude, JELI TO U REDU?
a sto se tice temperature citao sam da je sobna temperatura isto OK????? vlazim joj jedan dio treseta i uvijek ima vode. ako je nesta pogresno recite pa cu ispraviti.
[/quote]
To je uredu, nece joj nista biti ako i padne sa 1cm, mada nisu tak smotane
Zavisi kolika ti je sobna temperatura, ne bi bilo bas preporucljivo da to pada ispod nekih 22C
A vlagu ocjenis odoka, da nije presuho, niti da je mulj unutra

Ja sam svojim slingovima sa spricom par kapi uz stijenku svakih 3dana..... Ovisi o velicini posudice, temperaturi , zavisi koliko isparava... Al to ces odoka