...kaj i ti si na kia-klub ? nick ?
CrniDamir
Vozim Kia aute već petnaestak godina
da stvar bude gora ne mogu isporučit prilikom potpisa nego treba čekat uplatu, dok sam seat dobio pri potpisu kod javnog bilježnika..ovdje kažu da je auto od kmag-a i da treba čekat da im lova sjedne, pa tek onda 
će se načekat 
I meni je isporuka bila tek nakon uplate na račun KMAG-a. Onda transport do Osijeka, u međuvremenu jaka zima i poledica pa nije transport mogao biti desetak dana...
Kod naših trgovaca sve može dok je lova u tvom džepu. Kad lova pređe u njihov džep, pojavljuju se problemi.
Ja sam dogovorio preuzimanje auta odmah po uplati plus gratis zimske gume i felge, trokut, prva pomoć i sijalice, prvi servis gratis. Kod dogovora u srijedu je auto stajao u salonu. Uplata bila u ponedjeljak, auto u međuvremenu prebačen u ZG (ne znam zašto, navodno se vozila po salonima rotiraju da bi izgledalo da je veća ponuda i prodaja), pa poledica. Pri isporuci nakon desetak dana nije bilo zimskih guma (došao po njih nakon dva tjedna), trokuta, prve pomoći i sijalica a za prvi servis su zaboravili da je gratis jer nema gazde koji je to sve dogovorio. Naravno, nakon ovakvog odnosa prema kupcima smo promijenili servis