0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: marijan2 - Studeni 12, 2012, 11:56:50 prijepodneCitat: vukovarac5 - Studeni 11, 2012, 02:38:47 prijepodneFino rastu. Kod smitija smanji vlagu za duplo Znam znam, sad trenutno imam grijač na krivom mjestu, pa se vlaže stijenke užasno zbog razlike temperatura, kad mi se stari vrati s puta rekao je da će on to srediti, jer je kod njega sav alat trenutno. I što se tiče smitija malac već dobra 3 mjeseca ne jede i sprema se na presvlačenje(a ima 4 cm), čini se da se vi ljudi stvarno niste šalili kad ste rekli da oni jako sporo rastu Od ostalih živina imam još 2 versija, jednog geroldija(koji su 1. i 2. pres), H. inceija jednog(od 3 cm) i P. cambridgeija jednog(od 2 cm). Tako da ih još nisam slikao jer su premali il se skrivaju, za par mjeseci će i oni doć na red Nije to samo do grijaca, istina je da on zagrijava pa voda isparava .... Al svakako smanji vlagu , dovoljno je da jednom tjednom malo spricnes. A sto se tice rasta, brachypelme opcenito sporo rastu, a sad zavisi od jedinke do jedinke
Citat: vukovarac5 - Studeni 11, 2012, 02:38:47 prijepodneFino rastu. Kod smitija smanji vlagu za duplo Znam znam, sad trenutno imam grijač na krivom mjestu, pa se vlaže stijenke užasno zbog razlike temperatura, kad mi se stari vrati s puta rekao je da će on to srediti, jer je kod njega sav alat trenutno. I što se tiče smitija malac već dobra 3 mjeseca ne jede i sprema se na presvlačenje(a ima 4 cm), čini se da se vi ljudi stvarno niste šalili kad ste rekli da oni jako sporo rastu Od ostalih živina imam još 2 versija, jednog geroldija(koji su 1. i 2. pres), H. inceija jednog(od 3 cm) i P. cambridgeija jednog(od 2 cm). Tako da ih još nisam slikao jer su premali il se skrivaju, za par mjeseci će i oni doć na red
Fino rastu. Kod smitija smanji vlagu za duplo