Poz!
Nemam se cime hvaliti, pa barem malo da se nasmijemo. Ustvari, cisto da se vidi da je akvarij pokrenut, o ostalome brinem kad za to dodje vrijeme.....
Rijec-dvije o akvariju...
80x40x35, 115 litara, efektive je stalo cca 90 litara vode. Tu negdje.
Grijac 100w, filtracija preradjeni hb-701 hang-on, napravljen je surface skimmer kao i overflow, tako da sve skupa ta skalamerija jako fino vuce vodu sa same povrsine, plus "kadica" koja vodu izbacuje dalje od tog overflova. Osim toga, sun-sun 3000 litara stream, i jos jedan atman powerhead od 750 litara.
Rasvjeta 2x24w aquastar, napravljena je instalacija za 4x24w neonke, medjutim, cekat ce malo dok ne pribavim lampe, zasada je rasvjeta tek toliko, s onim lampama koje sam vec imao.
Utrpano cca 15-tak kila kamena, pobacano na brzinu, nisam imao volje ni zivaca za neki skejp, s time cu se baviti kasnije, jer svakako mislim barem pola ovog kamena zamjeniti s necim sto ce mi vise pasati, jer mi se ne uklapaju nikako. Iz tog razloga ih nisam ni lomio, ni nesto posebno povezivao-slagao, samo slozio da je stabilno.
Ubacena je ciklirana voda.
Zahvaljujem svima koji su pomogli, rijecju, mislju ili djelom, da se ovo konacno pokrene, u bilo kojem obliku, jer je jako dugo stajalo kao suluda ideja na papiru......

Eto, to je to, nista posebno, cak se ni meni bas ne svidja, ali bitno je krenuti, sad je sve lakse. A kraj ulaznih vrata je vec strateski postavljena kasica, s natpisom "donacije za akvarij"....

PeEs - zanemarite prljavo staklo i sve ostalo, napunjeno je prije 10 minuta....