Srpanj 18, 2025, 11:30:29 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Izasao van  (Posjeta: 678 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline majstor

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Izasao van
« u: Prosinac 09, 2005, 21:17:00 poslijepodne »
Sjedim ja za kompom i s desne strane cujem nekakvo suskanje. Ponekad kad je tiho cujem crva u drvetu ali ovo je ipak bilo dosta glasnije. Samo svjetlo iznad kompa mi je bilo upaljeno ali sam ipak vidio da se uza zid par metara od mene nesto nalazi na podu. I priblizim se strahujuci da nije mozda mis ili tako nesto kad ono rak iz akvarija! Uzeo sam reklamu od Peveca (TM) i nagurao je pazljivo ispod raka i ubacio ga nazad u akvarij ali prasina (usisavo sam neki dan , matere mi) koja mu je spetljala brkove ga je odrzavana na povrsini pa sam morao sa penkalom to skinuti dok se nije uspio osloboditi. Mislim stvarno...imam stakleni pokrov na akvariju (pogledajte slike nize u threadu):

https://www.akvarij.net/forum/forum_posts.asp?TID=10938&P N=1

I svejedno je uspio izaci. Hmm, kad sam vec ovdje zna li netko latinski ili uobicajeni engleski naziv za ovoga raka (fotka u threadu "The Beast")? Trazio sam ali nisam nasao ovakvog.

Offline Branko

• Punopravni član
  • Dob: 57 Lokacija: Zagreb
    • http://još.nemam
Izasao van
« Odgovori #1 u: Prosinac 09, 2005, 22:54:00 poslijepodne »
Meni se isto desilo nedavno da mi izađe kozica, a poklopac ima samo dva otvora za cijevi.

A večeras mi je iskočio mali klaun iz akvarija, skužio sam tek kad sam primjetio da jedan fali. Našao sam ga na podu i već htio izmoliti očenaš i otpustiti ga u vječna plivališta kad se mrdnuo. Bućnuo sam ga natrag, prvo je završio na boku na dnu, sad su prošla 2-3 sata i pliva, doduše kilavo, alimožda bude nešto od njega  
Nonsense ist der Sieg des Geistes über die Vernunft!

Offline chap

• Punopravni član
Izasao van
« Odgovori #2 u: Prosinac 10, 2005, 08:37:00 prijepodne »
Branko: šta ti radiš tim svojim stanovnicima akvarija kad svi žele pobjeći od tebe
>>>>svaka budala ima svoje veselje<<<<<<<

Offline Double_g2000

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
Izasao van
« Odgovori #3 u: Prosinac 10, 2005, 08:40:00 prijepodne »

Citat: Branko
Meni se isto desilo nedavno da mi izađe kozica, a poklopac ima samo dva otvora za cijevi.

A večeras mi je iskočio mali klaun iz akvarija, skužio sam tek kad sam primjetio da jedan fali. Našao sam ga na podu i već htio izmoliti očenaš i otpustiti ga u vječna plivališta kad se mrdnuo. Bućnuo sam ga natrag, prvo je završio na boku na dnu, sad su prošla 2-3 sata i pliva, doduše kilavo, alimožda bude nešto od njega

e pa dragi moj, meni je tako skviknulo 10 kozica .... i sve su zbrisale van kroz mali otvor (tam di ide žica od grijača, filtera i pumpe)