Slažem se sa Chili... di bi dospio da vadim svaki zmiju van i hranim u posebnoj posudi... malene zmije hranim sa pincetom a velike ponekad i bez pincete.. uzmem štakora za rep i približim glavu od štakora zmiji pred nos i ona samo zgrabi.. nema nikakvih promašaja
Evo ovako, ja svoje zmije vadim u posebnu kutiju ... ali oboje ih hranim u istoj kutiji, nakon hranjenja je operem i prije hranjenja postavim papir te ih preselim iz terarija neposredno prije nego li je plijen sređen da im se da!!! uzmem štakora za rep i približim glavu od štakora zmiji pred - kako je tonček gore naveo, isto tako radim al i sa malenom i sa odraslim

Ne znam kamo bi ljudi dospjeli kada bi svaku zmiju hranili u zasebnoj kutiji, iskreno .. ne razumijem zašto je problem uvijek sve zmije hraniti u istoj

Gandalf me bio samo jednom okrznuo, mojom krivicom, davala sam mu pinkija bez pincete i naravno kako je bio poprilično veliki .. više od 2 godine ... jednostavno je fulao i mene okrznuo, tako se siroćek brzo povukao kao da je shvatio da je kriv .. nije mi naravno ništa bilo te nakon toga nije bilo nikakovih incesa

I zvrkici i Gandalfu dajem plijen iz ruke, iako imam pincetu, ne znam, eto jednostavno se tako naučila i imam potpuno povjerenje, znam da mogu samo ja napraviti neku grešku da bi me bilo koji od njih hapnuo tako da